:)

Go morron alla glada, eller god dag kanske man ska säga. Grodan vaknade kl 6 i morse så det känns som att jag varit vaken en evighet, är inte van att kliva upp så tidigt, men det är väl bara att vänja sig!
Nu sover hon i alla fall så jag passa på att blogga lite...
Morgan skulle ju ha jobbat i helgen men han är så genomförkyld så han stannade hemma, ganska skönt faktiskt, fast någon gång kommer ju dagen då han ska jobba och vi ska vara ensamma för första gången.

Såg på nyheterna igår att Foppa skrivit på för Modo, Haha vilket skämt! Hoppas verkligen att han kommer att vara skadad hela säsongen. Vad ska en så bra spelare till det säckgänget att göra? Känns ju som att han är för mycket lokalpatriot för sitt eget bästa! Men jag förstår ju att Ö-viksborna är glada nu när "frälsaren" har kommit och ensam ska fixa hem SM-guldet till Ångermanland!!

Måste gå och städa till lite nu innan Sara med familj kommer på besök!

Kramizz











Bilder

Har lagt över lite bilder från kameran till tdatorn, så jag passar på att lägga ut några medans jag kommer ihåg!!



Mamma's groda är vaken och har förmodligen lite magknip med tanke på minen!



Villa Villerkulla


Pappsen på sin allra käraste leksak


TjaBa

Sitter framför datorn och slösurfar lite, lilla grodan sover och Morgan ligger och kikar lite på TV, har precis städat undan i köket efter gårdagens gourmetmiddag, fiskpinnar och potatis bjöds det på! Tänkte nästan knäppa ett kort på maten och lägga ut här, men när jag insåg att potatisen var sönderkokt och att paneringen släppt från fiskpinnarna så struntade jag i det :)

Idag ska jag faktiskt försöka ta mig ut lite, ska till Stefan och fika lite senare, sen måste jag nog åka till Matfors en sväng, behöver ha krokar så vi kan hänga upp grodans mobil ovanför skötbordet! Hon har fått en jättefin sån av kusin Hugo, han är så snäll. Tänkte nästan att jag skulle ha hälsat på dem en sväng oxå men så ringde Emma och talade om att de hade magsjuka, hela familjen ligger och spyr! Min lust att gå dit gick över väldigt fort!

Har lite ångest inför helgen som kommer, Morgan ska jobba lör- sön 08-20 så jag och grodan ska vara ensamma hela dagarna, kommer att kännas jättekonstigt, är ju van att ha honom hemma nu. Dessutom så ska Mamma/Mormor åka till fjällen så jag kommer att vara helt själv, usch vad nervös jag blir!  Jag vet ju att jag klarar av det men ändå känns det lite läskigt....

Måste gå och duscha nu känner att jag luktar gammal gymnastiksal!

Kramizz


Promenad

Nyss hemkommen från mamma/mormor, har varit ute på en långpromis, attans vad tungt det är att dra vagnen i den här förbaskade snömodden, helt slut i hela kroppen. men det är attans så bra träning och vad gör man inte för att uppnå sitt mål att bli en MILF :) Har jag tur kanske det kommer att inträffa lagomt till år 2015 eller nåt, just nu känner jag mig bara som en stor, fet osexig degklump!

Lilla grodan sov hela natten i natt, vaknade inte ens för att käka. gick och la oss vid 12 igår och vaknade kl 7 imorse så då klev vi upp. Fick en ny blöja, lite käk och sen somnade hon igen på mitt bröst, det är såå underbart. 
Lilla grodan har lite problem med gaser i magen så nu har vi skickat pappsen på apoteket för att köpa minifom hoppas att det blir bättre av det.


Att bli mamma är det bästa som någonsin har hänt mig, ingen dålig epedemi jag vart smittat av :)


Kramizz


Dagens andra!

Tjohoo, två inlägg på en och samma dag, det ni! Har precis fått lillan att somna i vagnen inte det lättaste men det gick :) Har fram tills nu burit omkring på henne medans hobn sover men jag har insett att det är ohållbart, jag får ju ingenting gjort så nu sover hon sött i sin vagn som jag drar med mig mellan rummen, vill ha henne nära hela tiden.

Morgan har åkt en sväng med skotern så här sitter jag i min ensamhet med min oro, hatar verkligen när han är ute och åker själv, känns mycket tryggare när de är två, fasiken om det skulle hända något och han blir liggande mitt ute i skogen, hemska tanke... Men jag vill ju inte säga åt honom heller, det är ju det roligaste han vet, så jag biter ihop och låtsas som ingenting!

Lägger ut en bild på grodan oxå, hon är så söt, nappen är ju lika stor som hennes ansikte!!



Go Morron!

Känner att det är väldigt långt mellan mina blogginlägg nu, men jag vet inte riktigt hur jag ska få tiden att räcka till....
Är i och för sig vaken fler timmar per dygn nu än jag var förut och ändå känns det som att dagarna är kortare.

Har haft en jobbig natt i natt, lilla grodan hade förmodligen ont i magen och ville inte alls sova, fick henne att somna vid 01.30 och hon slog upp sina blå ögon redan kl 06.00 i morse, trodde att hon skulle somna om efter sen hon ätit men ack så fel jag hade så det var bara att kliva upp och gilla läget! Har inte riktigt vant mig vid det här att vara mamma än, men det kommer väl.

Satt och kikade lite på Jerry Springer i morse, var i hela fridens namn och dar hittar han alla dårar som är i hans program? Den ena är ju faan dummare än den andra, helt otroligt. Någonstans hoppas man ju att gästerna är inhyrda skådespelare för annars tappar man ju all tro på mänskligheten.
En annan helt otroligt korkad människa är ju Victoria Silvstedt, lyckades zappa över till hennes egna show "My Perfect Life" och man blir ju bara trött, vet inte hur många ggr under programmet hon poängterade att hon är en stjärna och hur snygg hon är. Inget fel på självförtroendet där eller!
Men det som stör mig mest är ju att hon "glömt" hur man pratar svenska, hur sjutton kan man glömma sitt modersmål som man pratat i 20 år innan man flyttat utomlands, hon pratade till och med engelska med sin svenska mamma, skumt!

Nej gott folk nu ska jag passa på att få lite gjort medans lillan sover.

Kramizz

Mer tid till folket :)

Har inte hunnit med att blogga så mycket de senaste dagarna, helt otroligt vad tiden försvinner när man har en liten att tänka på. Kunde aldrig tänka mig att bara ammningen skulle ta så otroligt mycket tid! Hoppas man kommer in i det snart så man slipper trula så hemskt varje gång det är dags för käk.

Lillan har nu hunnit bli 5 dagar gammal, shit vad fort det har gått, hoppas att det stannar upp lite nu så man hinner njuta av den här underbara tiden, men det säger val bara pang så är det trots ålder och sen så ska hon börja skolan :)

En sak jag fundrar över är hur hinner man med allt annat som ska göras? Dammsugning, städning, tvätt mm Jag kan ju inte ens slappna av och äta för att jag hela tiden måste kolla så att Amelia mår bra trots att hon ligger bredvid mig i soffan och sover som en stock. Morgan säger att jag måste försöka slappa av lite men det är attans så svårt.

Morgan är världens underbaraste pappa och sambo, han fixar och grejar, byter blöjor, pysslar med lilan, hämtar vatten åt mig, han frågar hela tiden hur jag mår och om allt är bra, är så otroligt tacksam att jag har honom!!

Älskar min lilla famlij över allt annat!

Kramizz






Amelia



Alldeles nyfödd




Stolt pappa




Liten och söööt!

Prinsessan

Så var hon äntligen här, 2009-01-19 Kl 10.37 kom Amelia Sofia till världen. 3810 g och 52 cm, inte konstigt att jag var tjock :)
Allting gick jättebra, snittet gick jättefort det tog enligt journalen 3 min från att snittet var lagt tills att hon var ute och efter yttterligare 12 min var jag sydd och klar och på väg upp på förlossningen igen. Det enda som kändes lite konstigt var jag inte kunde hålla i henne på en gång jag hade ingen känsel i armarna, skakade och mådde illa men som tur är så har hon ju världens bästa pappa som tog hand om henne och mig samtidigt! Efter ca 30 min hade jag gått till mig och de la upp henne på mitt bröst och den känslan går inte att beskriva, tårarna bara rann.

Efter 2 dygn på BB fick vi åka hem, var helt otroligt skönt att komma hem till sin egen soffa och sina egna saker, längtar efter att få sova i min egen säng!

Ska försöka lägga ut lite bilder på underverket under morgondagen.

Nu ska jag gå och mysa lite med mina älsklingar!

Kramizz

Nervös!

Vankar runt runt i huset och kan inte slappna av, känner mig som ett barn kvällen innan julafton. Har en konstig känsla i kroppen, ett rastlöst krypande.
Har i alla fall fixat det mesta som skulle göras, väntar på att torktumlaren ska bli klar så jag kan packa det sista sen väntar duschen och sängen, måste försöka sova några timmar i alla fall.

Har fått väldigt bra information från sjukhuset om hur ingreppet går till men ändå är det 1000 frågor som snurrar runt i huvudet. Hur lång tid tar det innan jag får träffa och hålla i min lilla bebis? Hur kommer jag att må efteråt? När får vi åka hem? Men det är inte lönt att spekulera allt kommer ju att lösa sig i morgon, bara ta dagen som den kommer!

Vill säga tack till alla som hört av sig och lyckönskat oss, det betyder jättemycket både för mig och Morgan!

Nu ska jag ta till vara på min sista kväll som gravid och mula i mig lite choklad!

Kramizz

Sista dagen med magen

Jag kan inte riktigt fatta att jag ska bli mamma i morgon, kan inte sätta mig in i den situationen.
Nog för att jag är superless på min stora tunga mage och har längtat efter dagen D länge men ändå. Känns lite skumt att vi fått en läkartid för att bli föräldrar, brorsan jämförde det med att åka och hämta hem en hundvalp som man köpt :) Han är alltid lika rar...

Har verkligen inte tid att sitta framför datorn nu, om jag ska hinna med mig.
Tänkte fixa till allting här hemma idag/kväll så att man inte har några måsten när man kommer hem från BB, ska renbädda, dammsuga, skura golven och toaletterna och pyssla lite..
Måste åka till stan och lämna tillbaka svärmors bil som vi lånade igår.
Måste packa min och Morgans bb-väska, lillans e redan packad och klar!
Måste åka och handla lite frukt och fika som vi kan ta med i morgon så Morgan slipper hungra ihjäl under dagen.
Sist men inte minst MÅSTE jag se andra åket i herrarnas slalom, sportnörd som man är :)

Kramizz



Inbillning

Jag förstår inte att det ska vara så svårt att sova när man är ensam hemma, Morgan har jobbat i natt så jag har sovit ensam. Är inte direkt mörkrädd men jag har så svårt att slappa av och komma till ro när han inte ligger bredvid mig i sängen, vet inte vad det sitter i!!
Det är konstigt vad många ljud man hör när man är ensam som man inte hör annars, det knakar och smäller i hela huset, det låter som att dörrar öppnas och stängs och som att någon går i trappen till övervåningen, jag vet att det bara är inbillning men varför inbillar jag mig inte när han är hemma??

Har inte hunnit blogga till morgonen, har varit ute och lekt med mammas hundar, skönt att komma ut en sväng. Försökte mig på att kasta lite boll med Nora men jag har så ont i magmusklerna efter doktorns brutala behandling av mig igår så det gick inte så bra. Funderar på att ta en dusch och se om det släpper lite men först ska jag gå och kolla vem som vinner störtloppet som är på tv'n nu!!

Kramizz


Pust

Har varit och gjort att vändningsförsök áv bebisen idag och det misslyckades, hon ville bara inte vända på sig Inte så mycket att göra åt den saken, så nu är det ett planerat kejsarsnitt som gäller. Känns lite läskigt men det kommer nog att gå bra. Har träffat narkosläkaren och barnläkaren och blivit informerad om har det går till och vad som händer efteråt.
Det som känns mest läskigt är att barnet brukar må lite sämre efter ett snitt än vid en vaginal förlossning, de brukar ha vatten i lungorna och vara lite chockade direkt när de kommer ut. Men i det här fallet är det farligare för barnet att födas vaginalt efter som att det kan leda till syrebrist.

Har i alla fall varit i väg och köpt oss en kamera, kan ju vara roligt att ha en sån så man kan knäppa lite bilder på lillan.
det vart en Casio EX-Z100 BLÅ. Så nu ska jag knäppa lite kort!!

Kramizz


Ensam hemma :(

Morgan har åkt och jobbat så här sitter jag i min ensamhet och dumsurfar lite, skulle behöva fortsätta att plocka lite här hemma men jag känner mig helt orkeslös, funderar på att gå bort till Mamma och dricka lite kaffe istället!

Skriver lite senare

Kramizz

Attans bebis! Precis som mamma, sätta dig på tvären innan du ens e född!

God Morgon, attans vilken dag jag hade igår. Var som sagt till barnmorskan på en rutinkontroll och allt såg bra ut, tills Morgan ifrågasatte vad det var för hård knöl jag har högt upp på magen, om det är bebisens rumpa och varför den är så hård? Hon kände lite till och konstaterade att hon inte riktigt visste men att  hon blir osäker på om det kanske är huvudet man känner, hon skickar oss till sjukhuset för att göra ett ultrljud och mycket riktigt ligger lilla prinesessan i sätesläge, dvs huvudet upp och rumpan ner. Fick träffa en doktor för att bestämma om vi skulle försöka vända på henne, vilket jag naturligtvis vill göra, det kanske låter jättekonstigt men jag vill verkligen föda barn som alla andra jag vill känna att jag oxå gjort "det", det som alla beskriver som det största som finns!
Fick tid för vändningsförsöket på Fredag morron kl 0800. det är bara 50 % chans att det lyckas och funkar det inte så blir det ett planerat kejsarsnitt som förmodligen kommer att göras till veckan.

På kvällen kom Mamma och Emma alias Johnny och Mattias hit för att hjälpa mig med att få undan julen, inreda barnrummet, byta gardiner överallt och möblera om. Det vart så fint här!
TACK för hjälpen, ni är mina änglar, det är så  besvärligt att klättra på stolar för att nå till gardinstängerna och lyfta får jag ju inte helller göra.

Morgan var glad att han jobbade så han slapp vara hemma och lyssna på vårt tjatter!

Nu ska jag dricka kaffe.

Kramizz


Nyvaken

God morgon! Jag har sovit som en prinsessa i natt, helt underbart att bara vakna en gång under hela natten!
Ska dricka morgonkaffe och läsa tidningen nu, bloggar senare!

Kramizz

Lite har jag i alla fall gjort!

Har äntligen fått fingrarna ur, ja ni vet vad, och lyckats städa ur barnrummet från 15 färghinkar, 77 penslar och en massa annat skit som legat där och skräpat sen vi flyttade in i somras.
Mamma skulle komma hit i morgonkväll och hjälpa mig att sätta upp lite gardiner och pyssla lite, måste försöka hitta på någon smart lösning för både mina kläder och för barnkläderna, kan inte fatta att det känns som man har för lite plats i ett hus på 200 kvadrat....

Klockan 11.30 i morron ska jag till barnmorskan, förhoppningsvis är det sista besöket hos henne.
Måste fråga henne om det finns något man kan göra åt klådan på magen, kliar så hemskt att jag inte kan sova på nätterna och nu har jag rivit upp sår på magen, jättefint!
Dum som jag är var jag ut på familjeliv.se för att kolla efter tips för att få bukt med klådan men det enda jag hittade var en massa inlägg om att extrem klåda på magen har med dåliga levervärden att göra, varför måste man alltid tro det värsta, i min värld kliar det för att huden på magen spricker och inte för att jag är leversjuk!!!

Hoppas det gick bra på träningen tjejer, glöm inte att stretcha! Puss på er <3

Kramizz

Slutsålt!

Styrde kosan mot Birsta och IKEA idag för att handla lite, bla skulle jag ha en skötbädd, skötbäddsfilt, lampa till barnrummet, sovrumsgardiner och en klädställning men allt var slut, hur faan är det möjligt?? Jaja inte mycket att göra åt, kom hem med en massa annat strunt istället som vi egentligen inte behöver men det är ju roligt att shoppa :)

Pratade med Sara för en stund sedan, hon och Suss skulle åka och träna, de är så himla duktiga!! Hoppas att det håller i sig den här gången så jag kan haka på när graviditetskilona ska bort, kan ju inte se ut som en michelingubbe till sommaren, nej då ska jag vara fit for fight igen. Beach 2009 here I come!!!

Kramizz


Rastlös!!

2:a dagen på min ledighet och rastlösheten sprider sig i kroppen, vill hitta på något roligt men vad sjutton är roligt? Skulle behöva ta mig en promenad för att få lite friskluft men jag orkar ju bara gå till postlådan och tillbaka. Det är skitjobbigt när huvudet vill men kroppen inte orkar....

Har 10 dagar kvar till BF nu, kan inte fatta att det går så sakta, känner mig som ett barn som räknar ner dagarna till julafton, vill ha min bebis nu!!!

Tror jag ska springa lite i trappen och hoppas på att det startar snart!

Kramizz


Jag = Missbrukare

Jag måste erkänna att jag har ett missbruk, ett Betapet missbruk! För er som inte vet vad Betapet är så kan jag berätta att det är ett alfapet spel på internet, det är så sjukt roligt och så sjukt beroendeframkallande, kan inte slita mig från den förbannade sidan och den kommer att förstöra mitt förhållande. Tycker synd om Morgan som kväll efter kväll sitter framför tv'n i sin ensamhet medan jag sitter framför den här jävla dataskärmen och försöker komma på nya ord att lägga för att få så mycket poäng som möjligt. Undra om det finns något 12 stegs program mot alfapetmissbruk? Måste nog kolla upp det!
Vad ni än gör, börja aldrig att spela betapet!
Nej nu ska jag ta med min ordbok till sängen och plugga in svåra ord med X. Y och Z för att kunna slå mitt poängrekord det första jag gör i morgon när jag vaknar!
Natti natti


Jag har såå dålig karaktär!!

Allvarligt, jag måste ta tag i alla mina måsten, den lilla att göra listan jag skrev har blivit 4 ggr så lång, kan inte fatta att det hela tiden dyker upp nya saker att göra!  Morgan säger att jag ska lägga mig på soffan och ta det lugnt men det finns ju inte någon möjlighet att slappna av när allting bara är halvgjort, visst alla barnkläder är tvättade men de ligger i högar i datarummet, kanske borde sortera upp och lägga i byrån, ja spjälsängen är bäddad men det måste möbleras om för att den ska få plats och nej det är ingen panik att få undan julgranen och alla ljusstakar men gör jag  inte det nu måste jag göra det sen och jag ver ju precis hur det blir, jag skjuter på allt och till slut har jag julgardinerna uppe till midsommar! Kan någon ge mig lite karaktär så jag tar tag i sakerna!!

Ska i alla fall börja med att laga lite mat, tänkte göra pasta med skinksås! *hungrig*

Kramizz


I love Job Andersson!

Haha, sitter vid datorn och lyssnar på klipp med Job Andersson från mammas nya kille. Han är så jävla bra!!
Kan inte sluta skratta, har väl kanske lite udda humor men roligt är det!!
Borde egentligen slita mig härifrån och ta mig in i duschen så jag kommer iväg till Marith någon gång.

Hade ju tänkt att jag skulle vila upp mig i några dagar nu, men när jag snabbskrev en *att göra lista* insåg jag att jag har ju massor att göra!

* Städa undan julen och byta gardiner i alla rum
* Tvätta de sista barnkläderna
* Montera ihop skötbordet
* Köpa en kamera
* Möblera om i sovrummet så att spjälsängen får plats

* Åka på IKEA och kolla efter möbler och lampor till barnrummet

* Måla klart barnrummet

Måste nog ta tag i det här nu, kan inte sitta här längre!!

Kramizz


 


Potatismos

Så där ja, då var man hemma efter det sista arbetspasset, känns lite skumt att jag ska vara ledig så länge. Vet inte riktigt vad jag ska fördriva dagarna fram till förlossningen med men det lär väl lösa sig. Morgondagen har jag i alla fall planer för, världens bästa Marith har fyllt år så jag ska dit i morron, förhopppningsvis bjuds på något gott fika :)

Oh. jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska skriva, jag säger som Sara "det känns som att jag har potatismos i hjärnan"
Går och lägger mig på soffan att tag och hoppas på att skrivlusten dyker upp lite senare så jag kan roa mina stackars vänner som fortfarande sliter på bingon fast att det är söndagkväll!

Kramizz


Låt snön ligga kvar!!!

Plusgrader och töväder :( Kan ingen berätta för vädergudarna att det bara är Januari och att det fortfarande är vinter, det är väl inte lönt att all snö försvinner nu, hur ska jag då kunna åka skoter? Har under flera veckor längtat efter att åka en sväng och så fort lillan är ute är det fritt fram.... Måste bara ta det där förbaskade terrängförarbeviset så jag slipper tjuvköra, kan inte riktigt förstå logiken i att jag får köra bil men inte skoter, hade jag tagit mitt körkort ett halvår tidigare så hade det inte varit några problem, borde ju vara lika för alla!

Måste nog återgå till arbetet, kan ju inte bara sitta här och slöa?

Kramizz

God Morgon!

Vart inget bloggande igår kväll, somnade båda två kl 22 på soffan igår kväll, skoja om att vara famijlen trött!
Går omkring här hemma som två zombies, jag har ont överallt, min säng är inte byggd för min kropp som den ser ut just nu!
Morgan är precis lika stel som mig, han var ute på en långtur med skotern igår så han har träningsverk i varenda muskel.
Bloggar mer senare, måste ta och vagga mig ner till bussen ska ju jobba sista dagen idag, känns rätt bra faktiskt!!!!

Kramizz

Mat

För att inte växa fast i stolen på jobbet sprang jag ner på stan en sväng på lunchen. Eller sprang och sprang, vaggade är väl mer sanningsenligt. Hittade en såå söt mössa till lillan, en vit med spets på och en jättefin pyjamas med rosa djur på, hon kommer att bli så söt!
Sitter i utropet och väntar på att Dennis ska komma tillbaka från sin lunch så jag kan gå och äta för tredje gången idag, tycker om mat  (lite väl mycket) men än så länge är det ju legalt att stoppa i sig allt man vill så man får väl passa på!

Tjohoo, nu kom han tillbaka, måste micra maten nu!

Kramizz

Kommer att bli en lång dag

Ohh, klockan är bara halv tio, sitter på jobbet och insåg just att jag har 9 timmar kvar att jobba, usch så länge :(
Måste få gnälla av mig lite fast att jag ska undvika att det här blir en gnällblogg, har sån förbannad foglossning (tror jag i alla fall, vet ju egentligen inte hur det känns)  men för varje steg jag tar skär det som knivar i svanken (baken) och jag känner mig stel som en pinne, men det är inte mycket att göra åt det bara bita ihop och se glad ut för hur det än är så lovar jag att det kommer att vara värt all smärta i världen när prinsessan väl är ute.

Kramizz


Svar till B2

Det är inte mitt fel att Morgan inte fick mat tidigare än kl åtta, det är faktiskt ditt! Hade inte du föreslagit att vi skulle äta på blåkiosken skulle inte jag ha varit så jä...a mätt och hade då kunnat lagat mat tidigare!! Så kasta inte sten i glashus gumman! Puss på dig!


En dag som alla andra

Skrivkramp, är det så det kallas när man inte har den blekaste aning om vad man ska skriva? Jag tror det heter så och jag lider av det i allra högsta grad!
Trodde faktiskt inte att det skulle vara så svårt att blogga, men när man i stort sett aldrig gör något förutom att jobba, äta, spela betapet och ligga på soffan så är det inte så enkelt, så jag gör en snabb summering av min dag.

08:10 väckarklockan ringer och i ren panik upptäcker jag att jag inte kan röra mig, jag har sendrag i bägge benen.
Gråter och skriker tills Morgan vaknar och hjälper mig upp.

08:55 Bussen kommer

09:35 Anländer till jobbet, får dagens första kopp kaffe och det känns som att jag vaknar till.

13:00 Lunch, kinamat från blåkiosken, supergott och supermätt!

14:40 Får ett utbrott på en kund som mitt i en paus i frågasätter om jag inte tänkt spela fler spel idag, gravidhormonerna rusar och dum som jag är svarar jag, "Passar det inte så kan du gå hem"

16:00 Äntligen slutar jag. Morgan hämtar mig!

16:15 Kliver in på ICA och inser att det är vi och resten av Sundsvall som ska handla.

17:05 Kommer hem.med lite mat och massor av godsaker.

18:00- 19:00 Telefonen ringer oavbrutet, Susanne ringer. Emma ringer. Svärmor och Svärfar ringer, Gisle ringer och sist men inte minst ringer Mamma som med lite panik i rösten undrar var jag är någonstans, när jag lugnt och stilla talar om att jag är hemma och inte på förlossningen så säger hon, "jag ville bara veta om du hade några svarta gardinstänger" eller hur mamma, bilen stod inte på sin vanliga plats så du trodde att vi åkt hemifrån! Undra om hon längtar efter sitt ofödda barnbarn?

20:00 Maten kokar över, gorgonzolasås över hela spisen.

20:18 Nu ska jag äta!

Det var min dag,

Kramizzar


Tjock eller bara kraftig?

Nu är det bara 3 dagar kvar att jobba innan jag ska gå på mammaledighet, Sara säger att det är tur eftersom jag snart fastnar i kontorsstolen i utropet, kan ju inte hjälpa att jag e tjock eller?!
En kund sa till mig igår att " Nu får du inte gå upp något mer i vikt, tycker att du börjar bli lite väl kraftig nu"
Svarade att det kan ju lätt bli så när man har en bebis i magen som växer, då tittade hon på mig som ett frågetecken ungefär som att hon hade missat att jag var gravid!
Att mina vänner kallar mig för tjockis det kan jag ta, men när "okända" människor kommenterar min vikt känns det bara som att de bara är oförskämda.
Nej nu ska jag försöka ta mig upp ur stolen och sälja lite brickor så Sara får sitta (jag menar det kan ju hon behöva. men jag är inte bitter)

Kramizz


Mysigt!!!

Vaknade vid 10 och kände mig ganska sliten och på dåligt humör efter natten,  vet inte riktigt hur många ggr jag vaknat i natt av att jag antingen var kissis hade halsbränna eller av att klådan på  magen höll på att  ta livet av mig. Men när jag väl baxat mig ur sängen och tagit mig ner till vardagsrummet så gick det dåliga humöret över, Morgan hade gjort upp eld i kaminen,kaffet stod på bordet och snön föll jättefint utanför fönstret. Vad mer kan man begära?
Tack älskling för en mysig morgon! Puss på dig!



16 Dagar kvar, The never ending story!

Nu är allt klart för vår lilla prinsessa att komma ut till den stora världen, spjälsängen är bäddad, bilstolen är inhandlad likaså skötbordet, blöjor, salvor, kläder, gosedjur, nappar och lite andra saker som en bebis kan tänkas behöva.
TACK till mina älskade arbetskamrater för alla saker, ni är underbara!!!!!

Packade ner det sista i BB-väskan alldeles nyss så nu är det bara att sätta sig på arslet och vänta och vänta och vänta, tur att jag är så otroligt bred om röven så jag i alla fall kan sitta skönt medans jag väntar!

Nej, undra om jag ska göra en sista kraftansträngning och pallra mig upp för trappfanskapet till badrummet och ta mig en dusch innan jag lägger mig på soffan, önskar att vi bodde i en enplansvilla!!

Kramizz


Jaja

Det här trodde jag inte om mig själv, men vad gör man inte för att få dagarna att gå i väntan på förlossningen.....
Kanske ingen dum idé att blogga lite, inte för att jag har någon aning om vad jag ska skríva om och ni lär ju knappast få se några bilder på en "flashiga" middagar eller på dyra nyköpta märkeskläder!
Ni får hålla tillgodo med mitt ointessanta liv!

Kramizzar


RSS 2.0