Lördag

Några dagar sedan jag bloggade, kan ju bero på vädret, äntligen är det sommar. Tillbringade både dagen och gårdagen i Bergafjärden, kan inte vara någon annanstans än på standen i denna hetta, helt sjukt varmt!
Tydligen så går det inte att ladda upp bilder just nu så jag gör det någon annan gång....

Kramizz





BAD

Idag vart det en helt underbar dag på stranden, tänkte att jag skulle ladda upp några bilder men jag orkar inte. Gör det i morron istället!

Kramizz

Ja då vet man vad man har att vänta sig :)


Aj

som satan i h-vete vad jag har bränt min likbleka kropp idag, känns som att benen och armarna ska förkolna och lossna. AJ AJ AJ

Fick ett filmtips av Sara:

Twilight, borde kanske ta och se den då hon säger att den är superbra!
Men först så ska jag gå ut och sätta mig i solen och äta jordgubbar och glass med Marith och min familj!

I LOVE THE SUMMER!!!!!


.

Soffan, Beck och en Chokladkaka :) 


Hmm

Hann precis ut och plocka fram färgburken och sätta i gång att måla runt fönstren innan första regnskuren kom, såå fucking irriterande, jag som var så peppad att måla det där idag så det var klart sen, men inte då, nu står jag här med ett inte ens halvmålat hus och resten måste ju göras klart nån annan dag. Jag hatar någon annan dag... Jag ville ha det klart idag så man slapp tänka på det nå mer :( Fyyyy

Ohh sååå underbart

väder det är ute..

Brorsan var nyss hit och lånade ett tennisracket, hur sjutton orkar man spela tennis i denne värme? Själv skulle jag behöva åka en sväng på ICA och handla lite men det tar emot att sätta sig i bilen när det är solsken ute, men gör jag det inte nu måste jag göra det senare och ju längre jag gruvar mig desto värre blir det förmodligen!
Oh jag måste ta mig i kragen och ge mig iväg!

Kramizz

F..n

Sitter och glor på friidrott och svär över de idiotiska regler som de hittat på till denna tävling (lag EM)....
Säger alla fula ord jag bara kan komma på!!!!!

Amelia


Mys med pappa


Roligt att vara naken


Leker


I vagnen


Mamma och Moster gör tårta och jag får smaka på gräddvispen :)



Svensk Midsommar

Ja vem hade räknat med något annat än skitväder?? Kommer ni ihåg reklamen som gick för några år sedan där de hade dukat upp långbord på en midsommarafton som de sedan bar in och ut eftersom att det kom regnskurar hela tiden, det är väl typiskt midsommarväder...

Borde egentligen slänga mig i duschen och göra mig klar för att gå på hembygdsgården men som valnligt så fastnade jag vid datorn, undrar vem faan det är som varje morgon stryker en massa klister på datastolen så mitt arsle fastnar?

Nej nu ska jag försöka slita mig härifrån så jag kommer i gång...

Kramizz

Det går trögt

med bloggandet nu för tiden, känner att jag inte haft varken lust, tid eller ork med att blogga nu i några dagar. Har inte känt mig nå pigg och när både Amelia och Morgan dessutom är sjuka finns det inte så mycket tid över för att sätta sig ner och komma på något fyndigt att skriva.

I morgon är det midsommarafton men vart är sommarvädret? Jag som hade hoppats på en mysig sommardag på hembygdsgården med dans runt midsommarstången, ponnyridning och en massa barn som springer omkring med kransar i håret, visst det kommer att vara firande där oavsett om det regnar eller inte men det vore ju roligt att kunna ha en klänning på sig istället för skoteroverallen..  Jaja i vilket fall så kommr det att bli en trevlig dag då jag vet att jag kommer att ha trevligt sällskap, silllunch, grillning och Emmas jordgubbstårta, lovely!!

Trevlig midsommar på er!
 
Kramizz


Se hela bilden

(bild från google)




Jag hade glömt bort den här låten, men den är ju riktigt bra!!


Sjukstuga

Mammas lilla sessa är förkyld, hon snorar och hostar dessutom så jäklas hennes mun oxå, rackarns tänder som är på G. Stackars liten kan inte sova på nätterna heller så två nätter i rad  har det varit mycket vaken tid här hemma, känns som att man lever i dvala, inte roligt alls.

Kramizz


Usch

Fy vilket ruskigt väder, det är ju som att himlens alla portar har öppnat sig och vägrar att stänga sig igen...
Man blir lite lätt deprimerad när det bara regnar och regnar och regnar. Amelia däremot verkar inte bry sig ett skvatt om att det är pissväder ute, det skulle ju kunna bero på att hon har kommit på hur man tar sig fram i gåstolen, skoja om lycklig bebis hon sitter i den, sparkar med benen och tjuter av skratt när den flyttar sig. Min älskade lilla bebis!!

Kramizz

Så var man ensam igen...

Morgan jobbar i dag igen, har egentligen inga problem med att han jobbar det är bara det att kvällarna blir så otroligt långa när han inte är hemma, tror faktiskt att det skulle kännas bättre om han jobbade på dag tid tex 7 -16 så vi i alla fall hade kvällarna tillsammans.
Ska vara hundvakt till Nellie och Nora ikväll då Mamma och Gisle ska fira Thoms kusin som tar studenten.
Ja det är väl typ det som händer här ute på landet idag, inte skoj så säg :)

Kramizz

.

What to do?? Jag är trött och fryser, känner för att lägga mig i ett varmt bad och bara slappna av men jag törs inte göra det då Morgan jobbar och Amelia sover, jag kan svära på att lillfia vaknar så fort jag lagt mig...

Plockade in lite rabarber idag tänkte att jag skulle göra en paj tills Morgan kommer hem men det känns som att all ork bara försvann, undra om det kan vara vädret som spökar? Det är ju lika ljust (grått) dygnet runt nu, jag vill ha lite sol så man får lite ny energi och lite mer ork, för just nu ör jag bara trött!

Kramizz


Lite för fort!

Attans vad tiden går fort, alldeles nyss hade jag en jätteliten bebis som älskade att ligga i min famn och mysa, hon var bara ett litet knytte som tillbringade mest hela dagarna med att sova och äta. Nu nästan fem månader senare har jag fortfarande en bebis men en bebis som inte nöjer sig med att ligga still och mysa utan ett litet busfrö som hela tiden vill att det ska hända saker. Att sitta i mammas knä och mysa det duger bara om man är riktigt trött annars ska man helst stå, hoppa eller sitta "själv". Att dra i mitt hår och bita på mina fingrar tillhör oxå hennes favoritsysslor. Naturligtvis så är det superroligt att se hennes utveckling och se hur hon upptäcker nya saker varje dag men går det inte inte väl fort?? Jag vill att min bebis ska vara jätteliten ett tag till....

Kramizz

Äntligen

är datorn hel igen. Tack Daniel, du är bäst!!!

BOOORING!!!

Jag har så fruktansvärt tråkigt, Morgan jobbar och Amelia har sovit sen kl 19, vad sjutton hittar man på i sin ensamhet när man läst alla bloggar, spelat super mario och bomberman på X-boxen och spelat travian så det blöder i ögonen på en? Inte vet jag, går och lägger sig kanske?

Go natt kramizz

Veckans blockmongo

Priset tas hem av Mona Sahlin ledare för Socialdemokraterna för henens uttalande efter EU-parlaments valet.
"Jag är glad eftersom vi slog Moderaterna och eftersom att Sverigedemokraterna inte fick något mandat i parlamentet"
Hmm, kan man inte glädjas åt sina egna framgångar så kan man ju altid glädjas åt andra motgångar. ...
Moget uttalande av en partiledare, eller???.

Fint väder och

Amelia sover, tror att jag sätter mig på bron med en korsordstidning och en kopp kaffe... Jag älskar att vara mammaledig, kan inte tänka mig något bättre just nu, visst saknar jag mina arbetskamrater och den sociala biten men det finns ju telefoner!
Oh vad jag önskar att jag skulle vara miljonär så jag skulle kunna ha det så här underbart resten av mitt liv! Men men, jag får väl nöja mig med det här året sen är det väl bara att återgå till vardagen vare sig man vill eller inte :(

Kramizz

ZZZZ

Efter en dag fylld av städning, tvättning, gräsklippning och en massa annat pyssel säger jag god natt....

Storebror ser dig....

Då har man gjort sin plikt som medborgare i ett demokratiskt land, dvs varit iväg och röstat....

Jag måste säga att det var inte alltför svårt att välja vilket parti man skulle rösta på då det verkar som att alla de "stora partierna"  tycker att vi ska leva som de gjorde i det gamla Sovjet.
Nej ni tack, jag vill gärna ha mitt privatliv i fred, jag vill kunna surfa på internet och prata i telefonen utan att staten ska kunna se vad jag tittat på och vem jag pratat med, bara tanken på att alla sådana uppgifter ska sparas är ju skrämmande, jag vill ju inte att någon ska kunna få tillgång till allt som rör mitt privatliv.
Naturligtvis tycker jag att man ska kunna gå in och spåra bla pedofiler men att spara uppgifter om vilka räkningar "vanligt" folk betalar och vart de befinner sig när de pratar i mobiltelefonen låter som en skrämmande tanke...

Vad är nästa steg? Ett stämpelkort som man ska dra varje gång man lämnar hemmet? Eller varför inte chipmärka människor på samma sätt som man gör med djur så man hela tiden vet vart alla befinner sig? 
Ja vem vet?

Sport, sport och sport

Fotboll igår, alltid lika roligt när det börjar närma sig stora mästerskap synd bara att det ser rätt kört ut för Sveriges del mycket tack vare att MICKE NILSSON precis som alltid fuckar sig och ser till att Sverige förlorar, helt allvarlgt så måste det finnas en bättre högerback i div 4, ohh jag blir så trött på honom!!!

Tennis idag, Robin Söderling är i final i franska öppna mot Roger Federer, kan bli en riktigt bra match som jag tyvärr tror att Robin kommer att förlora.

F1, ja detta satans påhitt, att köra 80 varv runt en jävla bana med minimala omkörningschanser, säkerhetsbilar och olika däcksblandningar, jag säger bara usch och fy!

Bara sport bara sport bara massor utav sport!

Kramizz


Vad har hänt med sommaren??

Allvarligt, 10 grader ute och regn, jag trodde att sommaren kommit på riktigt efter helgen men ack vad fel jag hade...
Trotsade i alla fall vädergudarna och fixade lite ute idag, skönt att ha det gjort så man kan känna lugnet i helgen om det blir fint väder.
Lagade lasagne till middag och vart så besviken det smakade ingenting, vet inte vad jag gjorde för fel? Morgan tyckte i alla fall att det var smaskens och musade i sig två portioner, tur det, vill ju inte svälta min familj med min dåliga matlagning =)

Kramizz

Barnvakt

åt Hugo så jag passar på att blogga lite från Freddan och Emmas dator, har inte hänt speciellt mycket idag, jag har bara varit hemma och myst med min lilla prinsessa, älskrt att vara mammaledig skulle kunna vara det hela livet, särskilt när det är sommar...
Nej nu måste jag nog bry mig om lilleman lite.
Kramizz

Birsta

Birsta idag och lite shopping till Amelia, kom hem med tre bodys, ett par byxor, två hårband, en klänning, en tröja, solskydd till bilrutorna och en badbåt som hon valde ut alldeles själv!
Det är så roligt att handla små söta flickläder, skulle kunna handla hur mycket som helst....

Nej gott folk, nu ska jag vila lite med min familj sen ska jag fixa nåt att äta!

Kramizz

RSS 2.0