Tidig morgon

i dag och solen skiner, jippiee!!
Ska åka med mamma till bölom och fixa lite inför böloms dagen som är på söndag (en familjedag med aktiviteter som ponnyridning, hölass åkning mm)
Tänkte packa ner badkläder oxå och förhoppningsvis ta ett bad med Amelia om vatten temperaturen tillåter.

Kramizz

Idag

Trött idag, dagen började inte så bra, hade lovat att jag skulle skjutsa Freddan och Emma till tågstationen kl 11 i morse, vaknade halv 10 av att Amelia kröp på mig, visst jag hade ju en och en halv timme till godo men alla som har småbarn vet hur satans fort  1.5 timmar går när man ska göra sig i ordning, byta blöja, fixa mat ja you name it....
Ja ja vi hann iväg i tid och de kom med tåget, så det gick ju bra.
Efter det så bjuppa mamma på kaffe så jag och lillan vart kvar där i några timmar innan Pappa ringde och sa att han och Lena var på väg hit en sväng för att hälsa på och lämna några blommor som jag ska "passa"  i veckan. Vilken attans tur att jag bakade kanelbullar igår så jag hade något att bjuda på när man får storfrämmande från stan ;)

Näpp, måste återgå till tvätten.

Kramizz

Nej ni gott folk

nu säger jag god natt!!

Jaja

Hade fått två kommentarer från min arbkamrater där de dissar mitt intensiva bloggande :) Jag har helt enkelt inte orkat blogga och det har väl inte så hänt så mycket att blogga om heller....

Snabb up date: Amelia växer så det knakar och om man tittar riktigt noga så syns det att hennes första tand är på väg upp, mammas lilla hjärta håller på att bli stor tjej. Dessutom så har hon kommit på att om man ålar sig när man ligger på golvet så kan man ta sig dit man vill på egen hand. Måste säga tt hon får upp en jäkla fart när hon väl hittat ett mål, vilket oftast är en sladd eller något annat som mamma inte vill att hon ska "tugga" på.

Hade till och med tid att se en film härom kvällen, det vart Twilight efetr Sara's rekommendationer och jag kan inte annat än att hålla med, den var så jävla bra, en av de bästa filmer jag någonsin sett måste jag säga.
Men nej Sara han var inte speciellt snygg, men på något sätt var han ändå rätt hot, sexigt med vampyrer ;)

Nej fy sjutton nu måste jag ta hand om min dotter innan hon käkar upp datakablarna!

Kramizz

.

Så där ja, ska försöka mig på att blogga lite mer intensivt nu, får se om det lyckas?

Kort veckouppdatering,
Måndag- Fick morgon besök av Emma och Hugo innan det var dags att åka till BVC för Amelias vaccination...
Tisdag- Har fasiken ingen aning om jag gjorde i tisdags, inte ett minne... Demensen kommer smygande :)
Igår- Var till Tobbe och Emelie och snusade på lilla Embla, så otroligt söt, kan inte fatta hur små de är när de är nyfödda... Amelia såg ut som en jätte bredvid lilla Embla.


Nu bär det av till Hassela för middag hos Pappa och Lena!

Kramizz


Aggresiv!

Läste i tidningen att helt gäng med människor var förda till sjukhus efter överdoser av diverse droger... Allvarligt hur jävla mycket pengar kostar det staten att varje dag ta hand om missbrukare som inte har det minsta lust att sluta med sina ovanor? Hur många chanser ska en missbrukare få innan de själva får bekosta sin vård?
Ett av de stora försäkrirngsbolagen har nyss infört en chockhöjning av försäkringspremien för rökare, men för alkohol och narkotika missbrukare då? Är så satans jävla trött på att försköna missbrukets värld, att det är så synd om alla missbrukare medans det bedrivs en sjuhelvetes häxjakt på oss rökare!

Ja men just ja det var ju så det var, missbruk är ju en sjukdom medans nikotinberoende är något man får skylla sig själv för eftersom att man var så dum att börja :)

Nej fram för stängare narkotika politik och högre kostnader för missbrukare!


.

Hemlängtan.....

Veckan som gått

Bloggar från en halvtaskig internet förbindelse i urskogen! Ja jag skojar inte heller vi befinner oss mitt ute i ingenstans ca 3 mil söder om Piteå.... Har skitdåligt väder, regn och blåst, synd att vädret kan förstöra en hel semester!

Veckan i korthet:
Måndag: var in till stan en sväng, ja det kallas stad fast att det bara är en liten gata med några få affärer, hittade i alla fall lite kläder till Amelia, på Kapp Ahl (skojigt va??)

Tisdag: Var till Luleå, rätt tragisk stad det med, fanns några shopping gallerior men det fanns inga affärer som vi inte har hemma... Hittade en Peak jacka som jag tyckte mycket om men jag kan allvarligt inte köpa en jacka för 2000 kr i en storlek som jag inte tänker ha om ett halvår (då jag förhoppningsvis lyckats gå ner 10 kg till)

Onsdag: Satt på en svinkall fiskecamp och tittade på när Morgan fiskade, som tur var tog det inte så lång tid innan han fick napp, en lax på 3 kg och midadgen var räddad :)

Torsdag: Var på äventysbadet i Piteå, Amelia tyckte att det var superroligt att bada och åka diverse rutchkanor, mammas hjärta skrek av lycka varje gång vi närmade oss vattnet!

Fredag: Tvingade med mig Morgan på Dollarstore.... Köpte 4 par strumpor, tre tavlor och lite karra.

Uppdaterar med lite bilder när vi kommer hem!

Kramizz

Just ja, ett stort GRATTIS till Tobbe och Emelie som i tisdags vart stolta föräldrar till en liten Embla!

Trodde aldrig

att jag skulle skriva detta, men gud så skönt med lite regn och svalare luft, tänk vad skönt det kommer bli att kunna sova ordentligt i natt utan tryckande värme som håller en vaken halva nätterna!!

På söndag bär det av till stugan i Piteå, sitter och klurar på vad och hur mycket vi ska packa med till Amelia, vi ska vara borta i en vecka och har ingen möjlighet att tvätta några kläder så det gäller väl att packa minst två ombyten per dag till henne, tur att hennes kläder fortfarande är så små att de inte tar så mycket plats...

Nej nu ska jag gå och ta hand om en gring liten unge...

See you

Kramizz


Blandat från veckan som gått


Kvarnviken


Kramas med morfar


Badar med pappa i Pallviken


Badligan vid Marmen


Med pappa på Alnön


Mmm, smaskens med käk!!!

RSS 2.0