Konfirmation

Konfirmation idag och 1 tim och 45 min i kyrkan.. Fattar inte att det alltid drar ut så på tiden. jag har inga problem med att gå till kyrkan men någon måtta på galenskapen får det ju vara, tyckte så synd om alla barn som var där för att titta på sina anhöriga, jag menar jag tycker att det är segt vad ska då ett litet barn tycka? Jaja vi överlevde ju trots den hemska värmen och efter gudstjänsten bar det av till Korsta för mat och tårta, smarrigt värre!

Då vår dator inte funkar utan vi kör med en lånedator så kan jag inte lägga ut någta bilder men jag lovar att det kommer bara våran är fixad.

Sist men inte minst vill jag passa på att gratulera Åke Svanstedt och Torvald Palema till segern i Elitloppet! You Go!!

Kramizz

TRAVIAN STYR MITT LIV!!!!

Morgan ser på Criminal Minds och jag sitter som klistrad framför datorn och spelar, jag måste be om ursäkt till alla människor som jag dömt ut över hur man kan bli så beroende av dataspel, nu vet jag precis hur jävligt det är!!

Kramizz

Idag

Bloggproblemen hopar sig, jag har fasiken inte tid med det här att blogga, just nu är det så mycket annat som måste göras, tvätta, städa, diska, laga mat, klippa gräsmattan osv. Det är faan inte sant, ju mer man plockar ju mer hittar man att göra, fy!! Känner mig som askungen fast utan lyckligt slut, har ju upptäckt att det alltid kommer att finnas damm, smuts och disk oavsett hur mycket jag fejar!!
Jaja, vad är väl en bal på slottet när man kan stå framför spisen???

Kramizz

Klädproblem

Blir inte så mycket bloggande nu om dagarna då jag inte riktigt kommer överens med vår lånedator, men nåt inlägg ska jag väl försöka att få ner i alla fall...

Idag har hela familjen varit på stan och kollat lite, köpte en jättefin klänning till Amelia med tillhörande capribyxor, hon kommer att bli så söt. Förhoppningsvis kan hon ha det på söndag då Sofia (pappas styvdotter) ska konfirmeras annars får hon ha ett par rosa och vita byxor, rosa body och en vit kofta.med matchande blommiga strumpor.
Vad jag själv ska ha på mig är därimot en bra fråga, jag har ju inga kläder som jag kan ha, allt är antingen för stort eller för litet, måste göra en djupdykning i garderoben och i kartongerna som jag inte packat upp för att se om jag kan hitta någon klänning eller liknande.

Nu ska jag snart göra mig klar för att åka bort på Sörforsvallen för att kika på lite fotboll..

Kramizz

...

Jag är så trött så det känns som att ögonen ska trilla ur huvudet. sitter och funderar på varför jag inte går och lägger mig och jag kom fram till svaret: Att jag är en jävla  DATANÖRD  som verkligen inte kan slita mig från denna helvetespryl. usch

.

Mammas bebis har blivit en stor tjej

så hon har börjat äta smakportioner... Smaskens, eller inte :) Potatis med smör gick absolut inte hem, efter tre skedar och flera grimaser nöp hon ihop munnen och vägrade äta något mer, mosad banan var väl helt ok men nte så mycket mer, banan och persikopuré därimot var tydligen supergott, hon gapade som en fågelunge mellan skedarna och vart riktigt förbannad om jag inte var tillräckligt snabb...
Längtar tills i morgon då man kan ge henne något annat att smaka på. Mammas stortjej!!!

Kramizz

I'm back

Får väl be om ursäkt en gång till för min extremt dåliga uppdatering, men den här gången är det inte mitt fel utan blixtens, som tyckte att det var en skitbra idé att slå ner och paja min gateway och nätverkskortet till datorn...
Har lånat svärfars bärbara dator nu för att jag inte ska gå under av tristess.
Måste säga att nackdelen med att ha ett sånt här kombinationstjosan som vi har är att om det händer något så blir man inte bara utan internet utan man tappar TV kanalerna och hemtelefonen oxå, inte allt för skoj!

Men nu är jag förhoppningsvis back in buisness igen och kan uppdatera lite bättre....

På återseende

Kramizz

Tvätt, tvätt, tvätt

hur kan det var möjligt att det aldrig tar slut på tvätt`?? Det spelar ingen roll att tvättmaskinen går varm här hemma, det är alltid någonting som är smutsigt, en ner kräkts body eller en smutsig handduk eller någonting annat som det vimlar av kräks fläckar på... Att jag skulle få en sån spyfluga till dotter ;) Men men det är ju bara att gilla läget och fortsätta att tvätta!!

Go natt och kramizz

Sara, lyssna några fler ggr så kommer du att älska den ;)


Söndag och måndag...

Igår var jag och pyran på Näset och tittade på hopptävlingar, skoja om att man vart sugen och rida!! Sara var med och tävlade med sin Arvid, det var jätteduktiga, de kom 5:a i första klassen och fick en jättefin grön rosett i andra klassen såg det superbra ut med tyvärr så hade de ett nedslag i slutet av banan så det blev ingen omhoppning men Sara var nöjd ändå och det tycker jag absolut att hon ska vara då Arvid var jättefin!!!
Amelia tänker nog gå i sin mammas fotspår,  hon vart helt överlycklig över att se hästarna och den absoluta höjdpunkten kom när hon fick klappa Arvid på mulen, då sken hon som en sol! Mammas lilla stalldräng!!

Idag har vi varit hos Morbror. Moster och Kusin och fikat en sväng och nu ska vi fortsätta att städa lite!!

♥Älskar min Amelia och min Morgan ♥

Kramizz


Det är inte ofta det händer

men ikväll så vann rätt låt!!! 
GRATTIS NORGE!!!!

Så där ja

då har man effektiv idag oxå ;) nej nu överdrev jag men jag har i alla fall lyckats skura badrummet uppe och toan nere, dammsugit hela nedervåningen och dammtorkat halva ( vilket blir 15 ggr så tugnt när Amelia promt ska sitta i bärselen och vara med), vikt tre maskiner tvätt, hängt ut några mattor och tvättat badrumsmattan, druckit kaffe med Emma och varit på en promenad plus att jag har badat Amelia, gett henne lite babymassage och busat med henne en massa. Så nu är vi faktiskt förtjänta av att sätta oss i soffan och titta på Pippi Långstrump!

Kramizz


Amelia









GOD MORGON

Det här med tidiga mornar är inte riktigt min grej, särskilt när klockan inte ens passerat sju men vad gör man inte för sin älskade dotter? Har i alla fall lyckats tagit mig ut för att hämta lite ved så jag kan göra en brasa i kaminen och ha lite morgon mys med Amelia då Morgan jobbar, annars är det han som brukar stå för morgonmyset med henne eftersom att jag är så sabla trött...

Nu ska jaag vakna till. elda lite och dricka lite kaffe

Kramizz

Tack Angelica

för att du gjorde mig lite klokare, känns inte lika tugnt att sätta mig i det här nu när man kan rösta på ett helt parti! Måste nog kolla runt lite innan jag bestämmer mig, men rösta ska jag. Tycker att det är alla människors plikt att rösta i ett demokratiskt samhälle. Vet man inte vad man ska rösta på kan man ju i alla fall rösta blankt för att visa att man står för demokratin och dess fördelar!

Kramizz

Miss

Var ut och hämtade posten och både jag och Morgan har fått våra röstkort till EU-Parlamentsvalet i Juni.. Är det bara vi som är totalt nollställda i den frågan? Jag har ingen aning om vem eller vad man ska rösta på! Av det lilla som jag lyckats snappa upp så verkar det vara så att man röstar på enskilda personer som man vill ska driva sina frågor i parlamentet, men hur ska man veta vem som vill vad?? Förmodligen går det att läsa sig till detta om man ägnar några timmar på de respektive partiernas hemsidor, men vem orkar göra det, inte jag i alla fall. Borde det inte ha varit lite bättre information till väljarna? Det är mycket möjligt att det bara är vi som missat allt detta men det hjälper inte oss nu när vi inte har en blekaste aning om någonting!

Kramizz

Glömde

berätta igår att Amelia vann en biobiljett eftersom att hon var så duktig att hon löste barnkorsordet i Aftonbladets kryssbilaga!

Segt

Grymt segt på bloggfronten nu, har haft det lite snoigt den sista tiden men jag hoppas att jag kan återuppta bloggandet och vara lite flitigare i uppdaterandet av mitt  rätt enformiga vardagsliv!

Jag och Amelia tog en promenad bort till kusin Hugo idag för att leka lite och för att jag skulle få mig en kopp kaffe, dum som jag är så fick jag brorsan att göra ett Travian konto åt mig så nu vet jag  hur jag ska spendera resten av min mammaledighet :) Hoppas bara att brorsan håller vad han lovar så inte min stackars lilla by bombas sönder på en gång....

Hör av mig senare

Kramizz

trött

Amelia tyckte att det var helt ok att slå upp ögon halv sju i morse och hon hade inte en tanke på att somna om, så det var ju bara att gilla läget och kliva upp trots att jag var så trött att det kändes som att den undre och övre ögonfransraden hade limmats ihop av superlim. Dessutom är det svinkallt här på mornarna innan vi tänt en brasa i spisen...


Nu ska jag spendera lite mer tid i telefonen!


Kramizz


Haha, jag vill oxå vara brandman ;)


...

TRÖTTSAMT


Min älskling

Har suttit och funderat på det här med barn och att vara gravid, jag tyckte inte att det var ett dugg mysigt att vänta barn snarare en nio månader lång plåga med illamående, astma, halsbränna, ont i kroppen och tillräckligt mycket vatten i fötterna för att fylla ett badkar. Själva kejsarsnittet var väl inte heller en så mysig känsla, det kändes ju som att man vart ommöblerad invändigt för att inte tala om vändningsförsöket då jag vart ommöblerad utvändigt!  Ändå är jag helt säker på att jag vill ha fler barn, inte just nu men om några år när Amelia har blivit lite äldre...
Det måste ju betyda att det spelar ingen roll hur man mår under en graviditet eller under en förlossning, kärleken till barnet övervinner allt! I alla fall min kärlek till mitt barn!





Kramizz


Duktiga jag!

Tro det eller ej men jag har faktiskt varit ute och gått en långpromenad, det vart en mil innan det var klart. Så nu har jag gjort mig förtjänt av att ligga på soffan och bara vara!!

Kramizz

Lite uppdatering..

IGÅR-  Åkte till Marith vid fem igår kväll och var inte hemma förrän halv elva och det gick faktiskt över förväntan att vara utan Amelia så länge. Naturligtvis saknade jag henne jättemycket men eftersom jag visste att hon hade det bra här hemma med Morgan så kunde slappna mer än jag trott att jag skulle kunna....

IDAG- Hade tid på BVC kl ett idag för Amelias första vaccination, två stycken sprutor skulle mammas lilla hjärta ha och attans vad hon skrek när sprutorna satts i hennes lilla ben.. Det gjorde så ont i mig så jag hade svårt att hålla tillbaka tårarna, fy attans vilken tur att det är 2 månader till nästa gång..
Efter vaccinationen åkte vi till Birsta med farmor och Amelia fick en gåstol/lekstol. Vi monterade ihop den när vi kom hem och lillan fick provsitta, vilken lycka!! Hon satt som ett ljus och tröck på alla knappar och gapskattade när den började att spela musik, att Morgan sen knuffade lite på den så den rörde sig gjorde inte saken sämre, då var lyckan fullbordad!

NU-  Amelia har fått lite feber efter sprutan så vi gav henne lite alvedon och förhoppningsvis kan hon komma till ro och somna snart, så jag kan gå ut och ta min promenad... Beach 2015 närmar sig med stormsteg! :)

Ha det bra
Kramizz



Regn idag igen

så vi passade på att åka in till stan en sväng för att kolla lite, hittade inte så speciellt mycket men det vart i alla fall en jättesöt keps till Amelia. Skulle behöva köpa lite sommarkläder till mig själv men ekonomin tillåter inte det just nu så vi får ta det vid ett annat tillfälle. Kanske borde ta och kolla efter vad jag har innan jag handlar en massa nytt eftersom jag packade undan mina sommarkläder innan förra sommaren pga att jag var en tjockis...

Ikväll ska jag göra någonting som jag aldrig gjort, jag ska åka till Marith och lämna Amelia hemma med Morgan, känns jättejobbigt, inte för att jag på något sätt tror att Morgan skulle misslyckas med att vara pappa på egen hand utan för att jag inte har varit utan henne längre än en timme sen hon föddes...
Det ska nog gå bra hoppas jag!

Kramizz

Hmm

Har precis sett klart den svenska filmen Låt den rätte komma in och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta?! Hmm ja jag vet inte!

Regn..

Trodde aldrig att jag skulle säga detta, men gud så skönt att det regnar idag så man kan få något vettigt gjort. Behövde handla lite mat och fylla på Amelias garderob då hon växer värre än en gödslad blomma. Hittade inte så mycket till henne men det blev 4 bodys i allla fall. Köpte två i  storlek 62 och två i storlek 68. Mammas flicka är stor nu!

Borde egentligen gör mer nytta här hemma nu, har inte tid att sitta här...

Kramizz

Lite bilder från veckan som gått!


Mamma och Emma målar


Thom med röjsågen


Världens största och fulaste buske finns inte  mer...


Hugo är trött


Hugo tog sig nästan upp för slänten, men bara nästan...


Min älskade busunge


Sista april fyrverkeri

...




Någonting är fel på min blogg, jag kan inte ladda upp bilder, jag lyckades med en men resten funkar inte... Skumt!
Bloggade ingenting igår, jag hann helt enkelt inte. Var i bölom hela dagen och fixade på Midälvagården hela familjen var samlad, det var jättemysigt med korvgrillning och fin väder...

Jag bloggar mer sen, försöker förbrilt att koncentera mig men det är svårt när Amelia tjurskriker, fattar inte varför hon har börjat med det. Så fort jag inte bär på henne så låter hon som att någon nyper henne och så fort jag tar upp henne så skrattar hon! Hmm satunge :)

Kramizz




Fredag

Känner att jag är väldigt dålig att uppdatera bloggen nu, kan ju bero på att det är sommarväder ute och att jag inte har den minsta lust att sitta framför datorn och slöa då.

Idag har jag och Amelia haft ytterligare en heldag ute. Märks på henne att hon tycker att det är skönt när det är varmt och hon inte behöver ha så jättemycket kläder på sig. För att ta på kläder ligger inte så högt på hennes lista över favoritsaker..

Jaha då vaknade pyran så är det skut bloggat för den här gången!

Kramizz

RSS 2.0