Utedag...

Idag har vi varit i Soliga Backen hela dagen, dvs den lokala pulkbacken! Hur underbart som helst, mycket snö, superfint väder, korvgrillning och kaffedrickning... Lovely.
Morgan var ute en sväng och lekte med skotern medans vi "vuxna" människor passade barn och surrade skit. Längtar tills Amelia blir så stor att hon oxå kan åka pulka.

Klurar på vad vi ska käka till middag och jag måste erkänna att det lutar åt pizza, har idétorka och inte allt för mycket ork.

Har glömt att berätta att Amelia var på sitt första kalas i Torsdags, hos moster Emma, hon tyckte att det var jättejobbigt att vara på kalas så hon sov hela tiden.... Men nu är det gjort och den 7 Mars ska vi göra det igen för då fyller "storkusin" Hugo 1 år, attans vad tiden går fort...

Ska överlägga dagens middag med min kära sambo nu!!

Kramizz

Skotertur

Vilket underbart väder!! Vaknade vid halv 10 i morse, solen sken och det såg så fint ut ute... Ringde till Mamma och hörde om hon hade lust att vara barnvakt en timme , hon var inte så svår övertalad :) Sen tog jag och Morgan en skotertur, såå underbart!! Kändes faktiskt bra att göra något bara han och jag, tror att man behöver det ibland även fast att man ha barn.
Men nu är lillan hemma igen så nu ska jag gosa

Kramizz

Fy attans

Har varit ute i detta oväder med mammas pudlar, jag kan bara råda alla: Skaffa inte en pudel när det är tösnö ute!! Allvarligt, jag tror de hade precis all snö i hela Lucksta fast klistrad i pälsen, det tog en halvtimme för mig att få dem torra. Det är tur att de är så små så jag kunde ta dem under varsin arm och bära in dem till badkaret för att slippa snöa ner hela lägenheten!!

Nu ska vi försöka ta oss ut, hoppas att golfen tänker ta sig från gården bara!!

Kramizz

Go morron

Jag överlevde gårdagen med nöd och näppe, efter att ha varit utan mitt lilla hjärta i 5 timmar värkde det i mammahjärtat... Men nu har jag i alla fall bevisat för mig själv att jag kan låta Morgan ha hand om henne utan att jag står som en hök bredvid och ska lägga mig i.

Vaknade vid halv sju i morse och skulle ge Amelia mat, kollade ut genom fönstret och ser att det står ett djur i kohagen (som inte är en ko) Har ingen aning om vad det var, det såg ut som ett rådjur men det var mycket större. Är lite lur på om det var en dovhjort. Hmm måste utredas...

Ska samla kraft nu för att gå en sväng med mammas hundar i snöovädret!

Kramizz

Längtan...

Idag ska jag vara ifrån Amelia för första gången... Jag ska åka och hjälpa Mamma på Midälvagården så Morgan och Amelia får klara sig utan mig vilket förmodligen går tokbra för dem och sämre för mig!! Jag kommer att sakna ihjäl mig efter dem. Har max varit ifrån henne 1 timme sen hon föddes och nu blir det betydligt längre än så!
Ångest!!

Kramizz

Pust

Amelia skriker, Morgan står och ropar och undrar vad hon ska ha för pyjamas och jag försöker laga mat!! En vanlig dag i mitt liv....

Taskigt!

Orkade inte blogga igår kväll efter min och Morgans promenad... konversationen under samtalet gick så här:

J- Snälla gå inte så fort jag hinner inte med...
M- Men bit ihop eller sluta gnäll på dina extrakilon.
J- Jag orkar inte, tänk om jag får hjärtfel och dör, vad skulle du säga då?
M- Kistan vart lite tyngre än beräknat!!

Allt slutade med att kastade snö innanför hans tröja och han svarade med att mula mig i en snödriva....


Tankar!

Har varit vaken 2 ggr i natt för att mata Amelia, det är konstigt vilka tankar och funderingar som kommer när man sitter där och är i ett tillstånd mellan vaken och sovandes. I natt satt jag och funderade över varför det känns så viktigt för mig att döpa Amelia och att gifta mig i kyrkan när jag egentligen inte är troende.... Att lova den man älskar evig trohet inför gud borde ju inte betyda så mycket eftersom jag inte tror på gud, men det är endå något jag verkligen vill göra och något som skulle betyda väldigt mycket för mig! Förmodligen kommer jag aldrig att bli gift men flickan ska i alla fall döpas för det har hennes mamma bestämt!! :-)

Kramizz


Vad göra?

Vi har tråkigt! Ingen som vill leka med mig och Grodan idag? Har ingen aning om vad fasiken vi ska göra.. Kanske måste våldsgästa Brorsan och Hugo idag igen... Ohh jag önskar att Morgan var hemma så han kunde underhålla oss lite, är inte van att vara ensam hela dagar...
Orkar inte se på TV är så spyless på all förbannad skidåkning som går hela dagarna och det är verligen inget annat att se heller, så här sitter jag med Amelia sovandes i vagnen bredvid mig..
Bör kanske ta mig ut en sväng.

Kramizz

Jobbig Natt

Gick och la oss elva igår kväll och vaknade halv fyra av att Amelia var jätteledsen, hon grät i sömnen och lät snorig och rosslig. Strax efter det vaknade hon till så hon fick en ny blöja och lite käk och jag trodde att hon skulle somna om som hon alltid gör men inte då, istället låg hon och gnydde, smågrät och sov samtidigt, har ingen aning om vad det var som var så fel! Klockan 7 gav jag upp och klev upp ur sängen, gav henne lite mat igen sen toksomnade hon i min famn....Stackars liten sessa som har haft det så jobbigt!!
Hoppas verkligen inte att hon är förkyld, hon har ingen feber i alla fall och hon låter mindre snorig nu så ta i trä....

Har kokat lite kaffe så jag tänkte på att dricka en kopp innan hon vaknar till igen!

Kramizz


Mammas Älskade Lilla Prinsessa










Bada bada bada

Hemma igen efter att ha varit och hälsat på Brorsan och Hugo, Emma jobbade så de var oxå ensamma. Alltid  trevligt med sällskap. Var in till Mamma en sväng och upptäckte att min graviditetsförvirring fortfarande är kvar, 2 ggr fick Mamma komma ut med saker jag glömt där, först Grodans nappflaska och sen kameran, men men det är ju bara matriella ting får väl vara glad så länge jag kommer ihåg att ta med barnet!!

Sitter och slösurfar lite och väntar på att Lillan ska vakna så vi kan ta ett bad, badade med henne förra helgen så nu vet jag att det går bra och att vi törs bada utan att Morgan är hemma.

Konstaterade att det bara är skit på TV'n ikväll, visst det är ju melodifestivalen men jag orkar inte med Petra Mede, hon är mitt nya hatobjekt, klarar inte av att se människan. Efter förra programmet övertog hon första platsen på min hatalista, så nu Caroline Af Ugglas är du bara två på den, sorry.

Kramizz


Ensamma

Jag och Grodan är ensamma hemma idag, Morgan jobbar 08-20 både idag och i morron så här sitter vi och funderar på vad vi ska göra.... Har inte så mycket ork till att göra något, har mått jättekonstigt hela natten, har mått illa och haft extremt ont i magen på ett konstigt sätt, ett tag var jag övertygad om jag hade fått magsår, känner mig lite piggare nu men inte så pigg som jag skulle vijla vara.

Gjorde en kraftansträngning igår kväll och sorterade alla lillans kläder, hon har ju nästan växt ur alla kläder i storlek 50 nu, stora tjejen är 55 cm lång och väger 4340g så det är inte konstigt att kläderna blir för små! Håller även på att tvätta upp lite kläder i storlek 62-68 nu för växer hon så här så är det bara en tidsfråga innan 56 oxå är för litet!

Borde egentligen passa på att fixa lite här hemma medans Grodan sover men det känns som att jag har klister i arslet och har fastnat på den här jäkla datastolen, kan ingen komma och köra upp mig härifrån och säga till på skarpen att jag måste ta tag i resten av tvätten och plocka till lite innan Grodan vaknar!!!
Men jag kan nog spela ett spel innan jag kliver upp :)

Kramizz

Hallojsan

Har inte bloggat på 2 dagar nu så jag måste väl ta mig i kragen och skriva ett inlägg...

Idag ska vi på BVC igen, tycker att det är ett jäkla rännande där just nu, men det är ju lite roligt oxå när man får se om Grodan vuxit något, vilket hon förmodligen har eftersom en del kläder i storlek 50 är lite för små nu....
Helt ofattbart att hon är en månad gammal nu, känns ju som att det var igår vi fick henne! Vill inte att tiden ska gå så här fort för då ska hon snart börja skolan.

Har börjat att titta på Jerry Springer Show nu på kvällarna har ju någon form av hatkärlek till det helt bizarra programmet... Rubriken till ett av inslagen igår var "My Mother Is my Lover"  och ja det var precis så, det handlade om en mamma som hade sex med sin 23 åriga dotter.. Helt sjukt!! Är inte incest olagligt i USA?? Och varför går man ut i TV och berättar om såna saker, det är ju så ofattbart sinnessjukt så man blir ju alldeles trött. Varken dottern eller mamman såg något fel i det hela och dottern sa att om hon hade haft en bror skulle han oxå ha varit med! Usch!

See you!!

Kramizz



Tjockis

Då har man svalt sista tuggan av dagens gourmetmiddag, potatis och fiskpinnar, flashigt va?? :) Helt allvarligt så har jag totalt stillestånd i hjärnan varje dag när man ska klura ut vad man ska äta. Går runt på pasta, korv, köttfärs och så pasta igen... Jag är i akut behov av ideer nu!!!

Har varit ute och promenerat idag igen, den här gången med Emma och Hugo. så skönt att komma ut en sväng.. trodde i min enfald att jag kanske skulle ha tappat något kilo till efter de här veckorna men inte då, pinnen på min jättemoderna våg har inte rört sig en enda jävla mm... Tröttsamt! Jag kan inte ens ha mammabyxorna jag hade i mitten av graviditeten jag får inte skiten över låren :( Är inte allt för kul att leva i mina säckiga mysbyxor och att handla något nytt är det inte tal om, vill inte se min kropp i provhyttsljus!!

Nu vaknade Grodan så nu ska jag fixa käk till henne!

Kramizz


Träningsvärk och Röksug

Hoppsan, här sitter jag och slöar medans min älskling städar och fixar, inte speciellt rättvist men jag orkar verkligen inte hjälpa till just nu.. Har ont i varenda del av min kropp, var på en långpromenad igår kväll och det är bara att inse jag inte har fysik till att promenera i 1.5 timme, särskilt inte inte i täckbyxor och skoterstövlar.....
Sen blir det ju inte bättre av att Grodan tar upp hela min sida på sängen så jag får ligga som en jävla kratta längst ut på madrasskanten, funderade starkt på att lägga mig i hennes säng i natt bara för att få sova lite..... Morgan undrade varför jag inte la Grodan i hennes säng istället men det går ju inte, hon är ju så liten och försvarslös.... ;)

Känner sånt otroligt sug efter att röka, de här senaste dagarna har varit skitjobbiga, jag drömmer om cigaretter på nätterna och kämpar för fullt för att inte falla för frestelsen när jag är vaken, trodde aldrig att suget skulle bli så starkt efter så lång tid har ju trots allt varit helt rökfri sen i Augusti! Så fort jag går in i en affär får jag bita mig i läppen för att inte svara "ett paket Marlboro Lights tack" när kassörskan frågar "Var det bra så?"

Nu väntar duschen!

Kramizz


Försäkrad!

Så där ja, då var lillan försäkrad... Har haft ett hembesök från trygghansa idag och sett till att lillan är ordentligt försäkrad i fall det skulle hända något. Kollade även på försäkringar till mig och Morgan men vi har inte riktigt bestämt oss än, ska kolla runt lite mer innan vi bestämmer oss....

Glömde ju att berätta om alla hjärtans dag, vart faktiskt överraskad när min älskade kom hem med blommor (vita tulpaner) och choklad, sen fixade han min älsklingsmat (tacos) till middag! Riktigt mysigt! Hade egentligen hoppats på att han skulle fria men inte då.. Kommer förmodligen aldrig att bli gift om jag inte super ner honom och lurar honom :)

Fick sovmorgon i morse, Morgan och Amelia klev upp kl halv 8 och lät mig sova enda tills kl halv 11, helt otroligt skönt! Ännu en fördel med att hon får flaska, vi kan dela på matningarna!! Skulle narurligtvis vilja kunna helamma henne men nu när det inte går så är det väl bara att gilla läget!

Nu ska vi åka ut en sväng så jag slipper stirra på väggarna yttligare en dag!

Kramizz


Fullt hus

Idag har det varit fullt hus här hemma, Amelias Farmor och Farfar, Morfar och extra Mormor och  gammel Farbror har varit här och hälsat på.... så nu är vi supertrötta!!

I morse badade Amelia för första gången i badkaret med mig, trodde faktiskt att hon skulle skrika men inte ett ljud gjorde hon utan hon bara mös och såg ut att trivas som en fisk.. Lik mamma kanske, jag älskar ju att bada!!
Har lagt lilla grodan i vagnen nu och hoppas att hon ska sova en stund, har inte blivit så mycket av det idag vilket är fullt förståligt när alla ska gosa och hålla  henne hela tiden, men hon är ju såå sööt så det är ju svårt att låta bli!

Kramizz

Tja

Hann inte blogga något igår, hade fullt upp med en massa annat! var på BVC igår och vägde Grodan 3950 g nästan 4 kg hon växer så att det knakar!! Vart en jäkla fart på viktökningen sen hon började att få tillägget. Appropå tillägg så vart vi tvingade att byta ut den förbaskade babysempen mot NAN-ersättning, lillan vart så förstoppad på babysempen och fick hysteriskt ont i magen, gjorde ont i mig när man såg hur hon kämpade för att bajsa men det vägrade att komma ut.... Men nu efter bytet verkar det funka kanoners med magen!

Helt underbart väder ute idag, så fort lillan ätit en gång till ska jag gå ut en sväng, hennes pappa tänker ta en skotertur så vi får väl ta en promenad vi då! Hoppas bara att vi hinner innan solen går ner för som det ser ut nu så sover hon stenhårt, men jag ger mig faan på att om jag tar på henne kläderna och går ut så kommer hon att vakna och då är det bara att gå in och fixa käk!

Kanse ska gå och nypa henne lite så hon vaknar....

Kramizz

Happy Valentine's Day!!!!!

Nu flyttar jag!!

Nu flyttar jag till ett varmare land!! Pallar inte att sitta här inne och inte kunna gå ut för att det är så förbannat jävla pisskallt... Varken jag eller Grodan kan vara ute i den här kylan och jag börjar bli rastlös över att bara sitta inne på dagarna. var ju ut en sväng i förrgår men jag får så jobbigt med astman när det är så här kallt. Inte roligt! 
Morgan ska snart åka och jobba så jag funderar på att trotsa allt och ta mig till mamma en sväng bara för att se några andra väggar än mina egna....

Igår kväll lekte Grodan och jag i hennes jättefina babygym som vi fått av Åsa, det var jättespännande, så mycket fina saker att titta på, tillslut vart hon alldeles vimmelkantig av alla grejer! Låg där en stund i morse oxå och det var precis lika spännande då som igår kväll! Verkar vara en riktig hit...

Tänkte lägga ut lite nya bilder senare om jag får tid!

Kramizz


Kallt så in i ....

Fy attans va kallt det är idag... Jag som hade hoppats på att kunna ta en promenad lite senare, men jag skippar nog det 20 grader kallt känns lite för mycket för att ta ut Grodan i!

Ska få främmande i dag av en gammal skolkompis, ska bli jätteroligt, hoppas verkligen att vi kan återfå den kontakt vi en gång hade särskilt eftersom att hon oxå sa ha barn nu, hennes andra.

Har hållt på att grejat här hemma lite och nu sitter Morgan och matar Grodan så jag passar på att blogga lite, ganska praktiskt med ersättning, då kan man dela lite mer på sysslorna. Försöker att amma henne två ggr om dagen i alla fall, men det funkar inte speciellt bra, hon är mätt ca en timme på min mjölk sen skriker hon efter flaskan så jag vet inte hur länge jag ids hålla på... På BVC sa dom att jag skulle amma henne varje mål och se ge henne tillägg men det funkar ju inte att först amma henne i 40 min för att sen fixa tillägg och ge henne, det innebär att varje måltid tar ca 1- 1.5 timme och det ska göras 6-8 ggr om dagen. Ni kan ju själva räkna ut hur mycket av vår vakna tid det tar!

Kramizz


Grodan?

I fall det är några som i inte vet varför jag kallar Amelia för grodan så kan jag ta och berätta det nu! Det är av den enkla anledningen att hon gärna ligger på min eller Morgans mage och sover när vi halvsitter i soffan, hon ligger  på magen med benen uppdragna på sidan om sig och hon ser precis ut som en groda då.... Så enkelt var det!

Kramizz

Halloj

Tar en stund för mig själv och sätter mig framför datorn... Grodan har varit vaken nästan hela natten, har ingen aning om varför, hon har inte varit ledsen eller så bara legat och jollrat, sparkat och låtit och hållt sin mamma vaken. Hennes pappa sover en stock och märker inte ens att hon"pratar" för fullt....
Har tidigare skrivit att hon varit ledsen på kvällarna och att det förmodligen var kolik, så var det inte. Hon var ju hungrig, jag har mycket mjölk men det är förmodligen näringsfattig jur mycket hon än äter blir hon inte mätt inte förrän när vi "gav upp" och åkte på ICA och köpte tillägg/ersättning och gav henne. Hon vart som ett helt annat barn, lugn, nöjd och glad.
När jag beskrev mitt problem för BVC förra veckan så var det inte tal om att hon var hungrig fast att jag sa att hon bara vill ligga vid bröstet hela tiden, de enda de sa var att det lät som kolik och att jag inte skulle låta henne äta hela tiden, allvarligt? Hur många kolikbarn är egentligen hungriga? Hade vi inte testat själva hade vi haft ett ledset och oroligt barn med den vaga diagnosen kolik! Visst det kanske inte är optimalt att ge sitt barn ersättning men så länge Grodan är nöjd och mår bra så mår vi också bra och det är väl det som räknas?

Hade besök igår av min kusin med familj, fick jättefina kläder till lillan, en jeansklänning, en blus och ett par tights. Hon kommer att bli så stilig! Har fått så mycket fint i storlek 62 så jag bara längtar tills hon är så stor att hon kan ha det!

Nu ska jag göra mig klar för att åka på ICA och handla messmör och en ny nappflaska till Grodan!

Kramizz

Söndag

Efter ytterligare en natt med lillan i sängen ger jag upp att få henne att sova själv, hon vill verkligen inte det! Så fort hon ligger i sin egna säng gnäller och gnyr hon och det slutar med att hon efter ett tag blir jätteledsen, det gör så ont i mammahjärtat att hon naturligtvis får ligga med mig istället och då tar det ca 30 sekunder innan hon somnar, vet inte hur vi ska få det att funka med spjälsängen? Testade att lägga ett ihoprullat täcke i den i natt för att den skulle bli lite trängre men inte då... Äh vi får ta det som det kommer, testa några gånger så kanske det ger sig självt till slut.

Såg på melodifestivalen igår, allvarligt det blir ju bara sämre och sämre för varje år och Petra Mede, jag kan bara inte med människan, jag tycker inte att hon är rolig bara dryg och pucko!!
Dessutom kan ju klura på vem fasiken som hittat på de nya reglerna, dueller och fanskap, är så dödligt less på alla ring in och rösta program särskilt när man måste rösta flera ggr vad är det för vits med att nollställa röstningen efter halva tiden? Fattar ju att TV-bolagen vill tjäna pengar men hur många är det som orkar ringa flera ggr varje program? Inte jag i alla fall! Nej det var bättre förr när det bara var en uttagning , inte 57 deltävlingar och en massa skitdåliga mellansketcher!

"Less på allt jävla snöande"

Kramizz


Kiss och Bajs

Efter yttligare försök att få Grodan att sova i sin egna säng håller jag på att ge upp... Två timmar låg hon och jollrade och smågnölade igår kväll innan jag fick nog och lät henne sova med mig och tro det eller ej men det tog 30 sekunder innan hon somnade i min famn! Vaknade kl 05.30 av att lillan var ledsen, tro fasiken det när hennes mamma inte satt blöjan tillräckligt hårt så den hade glidit ner över hennes rumpa och läckt kiss och bajs i min säng, precis vad man vill ha den tiden på dygnet!! Det var ju bara att kliva upp, byta blöja, fixa sängen och ge henne mat innan vi kunde somna om.
Sov sedan till kl 9.30, skönt skönt!

Igår hade vi besök av Emma och kusin Hugo, han är väldigt fascinerad av Amelia, vill gärna titta på henne och ta på henne, undrar vad han tänker för han ser så fundersam ut när han står och tittar ner i vagnen när hon sover... Det verkar som att han vet att hon är liten för han är så himla försiktig med henne, vilket han inte alltid är annars då han gärna far fram som en ångvält, precis som sin pappa :)


Tänk om det bara kunde sluta snöa så man kan gå ut en sväng, tog en promenad igår men det är så otrevligt när det yr omkring en massa snö, har vi inte snö så vi klarar oss nu?? Vill ju inte att skiten ska ligga kvar tills midsommar!

Nu börjar herrarnas störtlopp på TV'n. Måste klia!

Kramizz


Datorjävel!

God morgon....

Sitter framför datorn och allt bara jävlas, känner för att slänga ut skiten genom fönstret!! Jag vet att det är jag som är dum i huvudet och att jag gör något fel i mina försök att meila ett filmklipp till mamma, men det är ju alltid lätt att skylla på döda ting istället eftersom att tålamod var något jag inte fick så mycket av när jag föddes!!

Provade att få lillan att sova i sin egna säng igår kväll eftersom att hon från BVC sa att det var bättre för både mig och barnet, men det lyckades inte så bra, mest för att jag tycker att det känns bättre att ha henne i min säng, ställde i alal fall spjälsängen alldeles intill mig och fällde ner grinden så jag kunde hålla en hand på henne och var precis på väg att somna då hon vart hysteriskt ledsen, satt mig upp för att stoppa om henne och ge henne nappen  då jag insåg att hon hade bajsat och blöjan hade läckt så hon hade bajs på ryggen och på pyjamasen, stackars liten! Gick upp och bytte på henne sen fick hon sova resten av natten med mig! Mycket bättre så! Nu liggen hon i alla fall i vagnen och sover så det tar sig, känns faktiskt bra att jag inte behöver bära på henne hela tiden, dels för att jag blir så låst och dels för att hon sover bättre så.

Mammas och Pappas älskade Groda på 2-veckors dagen!!


Kramizz

PS: Sara,jag vet att jag är dålig på att ladda upp bilder på Facebook så jag gör det här istället!!

BVC

Idag har Åsa från BVC varit här och gjort ett hembesök, hon informerade lite om vad som händer nu med läkarbesök, kontroller, vaccinationer och så...
Hon hade även med sig en våg och Grodan väger nu 3790g, snart är hon uppe i födelsevikten igen, känns jättebra för då vet man att hon får i sig den mat hon behöver. 

Min mjölstockning börjar att ge med sig och det är så skönt, det gör inte alls lika ont längre och jag är helt feberfri, nu gäller det bara att pumpa och att hålla sig varm för att inte få tillbaka skiten.

Morgan har åkt och jobbat nu så jag och Grodan ska vara ensamma till klockan 22.30 ikväll, så länge har vi aldrig varit ensamma förut. han har bara varit borta en timme och vi saknar honom redan!

Nu ska jag betapeta lite innan Amelia vaknar och vill ha käk!

Kramizz


Ont

Jag har fått mjölkstockning eller i alla fall början till det, har stora röda områden på ena bröstet som gör så jävla ont dessutom hade jag jättehög feber igår kväll, 39 grader en timme efter sen jag tagit alvedon... Inte bra.
Ringde till ammningshjälpen för att höra vad man ska göra och fick rådet fortsätt att amma så mycket du bara kan och pumpa ur därimellan, men hur ska man klara det när det känns som att bröstet ska  explodera? Förhoppningsvis ger der sig om någon dag, en mjölkstockning brukar gå över på två-tre dagar så det är väl bara att bita ihop. Är feberfri nu i alla fall efter att ha svettats ut några liter i natt, så jag måste samla ork för att byta sängkläder senare....

Ska värma riskudden som mamma kom hit med och se om smärtan lättar lite, bloggar igen lite senare!

Kramizz


Tinitus

Ta i trä men jag tror att lillan äntligen har somnat efter att varit vaken sen kl 12 idag... Jättemysigt att hon har längre och längre vakna stunder men när det vakna stunderna blir för långa övergår det i övertrötthet och massa skrik, inte fullt lika roligt! Två kvällar i rad  har det varit så, hon börjar skriker vid 21 och ger sig vid 02. gör så ont i mammahjärtat när ingenting är bra, vill inte ha nappen vill inte ligga, sitta eller sova utan bara ligga och snutta på mammas tiss, är ju svårt att förklara för en 2-veckors att mammas tissar gör ont och att det känns som att bröstvårtorna ska släppa när hon snuttat en timme eller två!

Morgan har åkt till stan en sväng för att hämta ut en styrhöjare till skotern, allvarligt en styrhöjare? Vad är det för jävla hittepå, styret sitter väl bra där det sitter? Nejdå styret ska höjas 2 tum dvs ca 5 cm, vad gör 5 cm förskillnad egentligen förutom att vi vart några hundralappar fattigare....

Kramizz


Isbit

Fy sjutton vad jag fryser, känner mig som en isbit, sitter fullt påklädd med fleecejacka och tjocksockar och huttrar trots att det är 22 grader här inne... Hoppas inte att jag ska bli sjuk igen!

Har varit en sväng till stan idag, hittade inget att shoppa, tänkte att jag skulle kolla efter en tröja men hur roligt att det handla när man ser ut och känner sig som en heffaklump? Ställde mig på vågen förut och upptäckte att jag ska gå ner 20 kg till, hur i allsin dar ska det gå till? Måste kanske sluta käka godis och dricka läsk...

Funderar starkt på att gå och lägga mig på soffan med min älsklingar nu, de kanske vill värma en frusen mamma/sambo!

Kramizz

Utvilad!

Vilken lyx, jag och grodan sov från 12 igår kväll till 10 i morse med endast en måltid i natt vid 06! För första gången på länge känner jag mig utvilad.

Igår var det fullt hus här hemma, Sara och Danne med barn var här och hälsade på och hade med sig jättefina presenter till Amelia. Tack så mycket! Sen kom Brorsan och Hugo förbi en sväng och helt oväntat dök Morgans Farbror och Faster oxå upp! Tur att man har stort vardagsrum! Sara hade med sig en bröstpump som jag ska prova, allvarligt så skulle man behöva 4-årig teknisk utbildning för att sätta ihop alla delar... Hoppas bara att vi satt ihop den rätt så jag slipper känna mig som Dolly Parton varje morgon, grodan kan ju inte ens amma eftersom att brösten är så spända och hårda att det inte går att få tag om bröstvårtan! Tänkte att jag skulle prova den efter jag duschat.

Har lyckats övertala Morgan att vi ska åka på Babyproffsen senare måste ha pigeon's ammningskydd och en napphållare till lillan, tycker inte om att hon spottar ut nappen på golvet, känns äckligt att den ska ligga där man går, usch vad mycket bakterier! En annan sak som jag tycker är äckligt är när  folk som precis har rökt gullar med henne. är det för mycket begärt att man tvättar av händerna innan man stoppar upp dem i ansiktet på en liten bebis??

Nu ska jag duscha och testa pumpen!

Kramizz

RSS 2.0