Tidigt i dag igen

men idag somnade vi i alla fall om efter två timmars bus..

Morgan har jobbat natt och i min ensamhet igår kväll så såg jag en dokumentär som hette Mothers of War, den handlade om tre kvnnor som överlevde folkmorden i Rwanda 1994, jag kan ärligt säga att det är det värsta jag någonsin sett, man fick se så mycket döda, halvruttna månniskor så det var helt ofattbart, att sånt ens får visas i tv.
Den yngsta av kvinnorna var runt 10 år när hennes föräldrar mördades och man fick se hur hon gick omkring ibland 100 tals kroppar som låg huller om buller i den kyrka där de sökt skydd undan melisen.
Flickan pekar på en halvrutten kropp och säger " Det där är min mamma" sen pekar hon på en annan och säger "Och det där är min pappa"
Ja vad säger man? Hur kan människor vara så grymma? Hur kan de bli så hjärntvättade att de mördar sina grannar och vänner?  Hur kan det komma sig att man vet så lite om dessa folkmord trots att det mördades över 1 miljon människor på 100 dagar ( det är 5 ggr snabbare än i naziternas dödsläger)
Men det värsta av allt är att omvärlden blundade för detta grymma övergrepp då hela familjer klubbades, slogs och sköts ihjäl, ingen skonades, inte ens de minsta barnen.
USA och England tordes inte lägga sig i då de var rädda för att ge sig in i en Afrikansk kris och FN drog hem nästan alla sina trupper då 10 FN-soldater mördats av milisen.
Är det verkligen så supermakterna ska vara? Kan politik vara viktigare än människors liv?
Nej inte enligt mig.
Nu har detta hänt och vi kan inte ändra på det men man kan ju be en bön för att det aldrig händer igen, och om det gör det så kan man ju bara hoppas på att omvärlden tar sitt ansvar den här gången.

Middagstips

Köttfärslimpa med ungsstekt potatis, morot och lök

Du behöver:

Köttfärs (ca 600g) enligt grundrecept dvs, vatten/mjölk, ströbröd, ägg, hackad lök och kryddor
6-8 potatisar
2 gula lökar
3 morötter
3 dl buljong (grönsak eller kött)
Soja
Margarin
Grädde

Starta ugnen, 250 grader
Blanda i ordning köttfärsen, forma till en limpa och lägg i en ugnsfast form
Skala och skär grönsakerna i klyftor
Koka upp buljongen och lägg i morötterna och löken, låt puttra några minuter, sila av men spara buljongen.
Lägg potatisarna och de kokta grönsakerna runt limpan, pensla allt med soja och margarin.

Ställ in formen i ugnen och sänk värmen till 175 grader
Efter 30 min spill på hälften av buljongen och grädde ( så mycket man vill ha)
Ställ in formen i 30 min till
Klart

Supergott och enkelt!












Så där ja..

Vart inget vila på soffan, istället tog jag mig i kragen och tog fram dammsugaren, dammsög i alla fall halva huset innan krafterna tog slut, sitter framför datorn med en kopp kaffe och laddar batterierna för att orka fortsätta med städningen, skulle behöva tvätta lite oxå, men det är ingen panik då jag körde två maskiner igår.

Nu ringde Marith så blir det alfapet!!

Kramizz


Ohh, Jag är sååå trött

Ögonen kliar, huvudet värker, det gör ont i hela kroppen och Amelia lever rövare! Jag skulle kunna göra vad som helst för att få sova några timmar, har varit vaken sen strax före kl 6 och just idag var det extremt jobbigt att kliva ur sängen.
Måste vila en stund!

Kramizz

Kungen av kallblod!


Grattis Järvsöfaks och Jan-Olov Persson till den tionde SM-Titeln!


Trav :)

Laddar inför en dag på Bergsåker och Sundsvall Open Trot, attans vad skoj det ska bli! Har inte varit på trav på ett år och jag måste säga att det är väldigt tråkigt att det är så långt mellan gångerna. Jag saknar verkligen travlivet även om det är jättelänge sen det begav sig... Men vad är det man säger en "gång travbiten alltid travbiten" Min pappa är en klockrent exempel på det, han som svurit och förbannat sig över alla de hästar han haft, jag citerar honom " Man ska inte hålla på med den där skiten, det kostar bara pengar och tar en massa tid" men likt förbannat så lite då och då under de år han inte varit "aktiv" så har det stått en ny häst i stallet, det går bara inte att sluta helt, längtan efter hästarna finns där hela tiden.
Jag hoppas verkligen att jag någon gång i framtiden kommer att kunna ha en häst men som det ser ut nu med allergier, tidsbrist och ekonomi så känns det väldigt avlägset även om det är en av mina högsta drömmar.
Vi får väl se vad tiden har att utvisa.

Nej ni nu blir det duschen!

Kramizz


Lite bilder i brist på annat!


Skoj att åka skottkärra med pappsen!!


Morgan fullt koncentrerad på bilkörning


Nya matskålar och en ny haklapp

Svamp

Har plockat kantareller med mamma idag, hittade inte så mycket men det vart i alla fall så pass att det räcker till några mackor med stuvning på, supersmaskens!!

Ja mycket mer än så har det hänt idag, äterkommer senare om edt dyker upp något.

Kramizz

Mobilblogg: Mat överallt.

7f2f8a44b13c2cda67ba5cb2bf060e5c.png

Mobilblogg: Mat överallt.


♥♥♥

Jag älskar er min goa min familj
Jag är så glad har jag har er
Nu är mitt allt
Puss på er!

Jag är EGO

Satt i bilen på vägen hem idag och fick såna konstiga tankar, jag som inte är speciellt åkrädd tyckte helt plötsligt att Morgan körde alldeles för fort. Vart alldeles svettig och livrädd för att vi skulle köra av vägen, krocka med ett djur eller något annat hemskt. Har märkt att jag blivit räddare och räddare för att det ska hända mig någonting, jag är rent ut sagt feg nu för tiden. Har börjat tänka på hur Amelia skulle klara sig utan sin mamma, vem ska göra pippilotter när hon ska på kalas, vem ska borsta henens hår och göra flätor, vem ska handla rosa sommarklänningar osv..  Det här låter säkert sjukt egoistiskt, men det är så jag känner!!
Har försökt lära Morgan hur man gör pippilotter och en fläta (utifall att) men han bara skrattar och tycker att jag är skittöntig vilket jag i och för sig är men ändå...

Jaja, hormonerna har väl inte riktigt lämnat kroppen, suck

Kramizz

(Jag vet att hon har en  kanonbra pappa som skulle ta hand om henne och som skulle göra allt för henne och det råder inget tvivel om att hon skulle få en superbra uppväxt även om jag inte skulle finnas där,).

Mobilblogg

0-3c0091ed8cdb5a8ed86442f72192ff42.png

Mobilblogg: Regn och rusk.


Tidig morgon

Amelia tyckte att det var kanoners att vakna 05:45, helt allvarligt KVART I SEX det är inte mänskligt!!
Nu puttrar kaffebryggaren i alla fall så förhoppningsvis kommer man att piggna till lite efter dagens första kopp, kommer aldrig att vänja mig vid så tidiga mornar även om jag trodde att jag skulle göra det...

Känner att det har blivit några "gnäll" inlägg här på slutet och det är inte så jag vill ha det, men just nu har tröttheten tagit över och det dåliga humöret kryper närmare och närmare, ska lägga omkull mig på soffan ett tag och hoppas på att vakna lite piggare och lite gladare.

Kramizz

Super??

Supertrött, Superont i huvudet, Super sugen på godis, Superless på allt skit på TV, Superfrusen.
Ja allt är Super.....


Natti

Mobilblogg: Hugo har lånat Amelias

0-45c3d8c150cf408d4cee42ebbf81cf43.png

Mobilblogg: Hugo har lånat Amelias hello kitty klänning


Tjohoo

Japp så har det varit ännu en dag i shoppingens tecken, ovanligt va? Kom hem med skor till Amelia, stövlar till mig och lite mat från Willys.
Sitter och väntar på att Emma och Hugo ska komma hit en stund så att Amelia får göra av med lite överskotts energi för just nu är hon hopplös :) Hon är överallt och ingenstans och mellan det så gnölar hon... Skoj va?
Har inte tid att sitta här längre för snart äter hon upp lekakulorna i blomman som står här på golvet... Pust.

Kramizz
 

Mobilblogg: I Birsta

724072b02a3f0d5eac279788369881ee.png

Mobilblogg: I Birsta


Mobilblogg

0-3534f2ec4253183ade5432ef0b02c4a9.png

Mobilblogg : Gräsmatta


Vilken start på dagen..

Fick ett helt hysteriskt uppvaknande i morse då Amelia fick tag på termosen med varmvatten som jag ställt i fönstret ovanför sängen, hon verkade tycka att det var en toppenidé att hälla ut allt vatten över sin mamma, skoja om obehagligt. Ja det fanns inte så mycket annat att göra än att kliva upp då lakanet simmade ovanpå bäddmadrassen, inte allt för mysigt.
Somnade i alla fall om på soffan och sov en två timmar till, vilket var mer än välbehövligt.
Var ut och blossade nyss och vart positivt överraskad, det är ju riktigt fint väder ute. (Det var 12 grader kl kvart i 7 då vi klev upp)
Jaja, kanske ska passa på att gå och duscha, hörde att Morgan sa något om att vi behöver en till HDMI-kabel så vi måste väl ut till birsta en sväng förmodar jag, 
Ja i vilket fall måste jag försöka att vakna till på något sätt.
Hörs senare

Kramizz

Härlig dag idag!

Åkte in till stan en sväng för att kolla in det nya stället affären som säljer Cheap Monday och lite andra märken, hoppas verkligen att folk fattar att vi behöver en sån affär i den här stan så de handlar där, vi kom i alla fall hem med ett par jeans till Morgan och en T-shirt till mig. Älskar verligen Cheap Mondays kläder, supersnygga till ett superbra pris!!
Efter det vart det middag på O'Learys kändes superlyxigt att bara sätta sig ner få maten serverad och känna lugnet ( Amelia sov så sött i vagnen) är inte riktigt van vid det längre då varken finns tid eller pengar till att gå ut och äta lika ofta som man skulle vilja.
Tänkte fortsätta den här mysdagen med hyrfilm och lite gotta, lovely!

See you
Kramizz


Mobilblogg: Underbart sensommar vä

72c4cdabb4ecbff5bf853e2d66a00c4e.png

Mobilblogg: Underbart sensommar väder.


Tjo

Håret är fullt av toningsmousse, huvudvärk, Amelia gnölar och Morgan sitter som klistrad framför ännu ett avsnitt av Smallville och ändå så är jag på bra humör, undra om det kan bero på solen? Jag älskar solen! Vill bara vara ute!

Kramizz


Sunday

Jobb idag och inget bloggande, har ingen lust just nu, är trött och vill bara mysa med min familj så vi hörs i morgon (eller senare om jag ids)

Kramizz

Vart f..n tog bilden på vagnen vägen??

Verkar inte som att går att lägga ut bilden på Amelias nya vagn hur mycket jag än försöker, undra om det kan bero på blogg.se??
Lägger ut en länk istället så ni kan kika på den.

Hoppas att detta funkar nu!

Amelias nya vagn

Present från Mormor och Gisle.





Fårskinnstofflor så Amelia slipper frysa om småfossingarna i vinter

Mobilblogg: Med farmor

-c562dacc186494f5725d20bcb4046e5.png

Mobilblogg: Med farmor


Man eller kvinna??

Semenya

(Bild från DN)

Ett friidrotts VM's största snacksiar är ju om den Sydafrikanska guldmedaljören på 800 M (för kvinnor) Castor Semenya verkligen är en kvinna. Såg henne springa finalen och det råder väl inget tvivel om att hon både ser ut och rör sig som en man. Jag hoppas verkligen att testerna visar att hon är en kvinna så att VM slipper kantas av skandaler och dopning så att fokus istället kan läggas på de som vann sportsligt och ärligt.

Vad tror ni, är hon en han??


Mobilblogg

318d691829cc02b6d335c848ba214b02.png

Mobilblogg: Otrevligt väder


Fredag

Har haft besök av Marith idag så¨det har blivit alldeles för mycket cigg och kaffe, men vad gör det när man har så trevligt sällskap??
Passade på att studsa iväg för att snabb blogga i reklampausen på tv.. Tror att jag ska ta fram lite ost och kex och krypa upp i soffhörnet med Morgan och bara mysa.

Kramizz

mobilblogg: Lite piggare idag :-)

6ff5cffdd80ba8da65c2fbb6409f66a2.png

Mobilblogg: Lite piggare idag :-)


Dikt

Jag har ingen aning om vem som  skrivit den men jag tycker att den är väldigt fin:

Jag födde dig raring, du kom ifrån mig. Och hela mitt liv, ska jag älska just dig.
Din hy är så fjunig, din kropp är så varm. Jag håller dig nära, intill på min arm.
Du somnar så trygg och så nöjd vid mitt bröst. Jag nynnar små visor till glädje och tröst.
Gyllene lockar och ögon så blå. Knubbiga armar och fingrar så små.
Din hand i min hand, ditt gurglande skratt. För mig är du lyckan en värdefull skatt.
Du växer var dag, liten blir stor. Jag gläds åt din framgång jag är ju din mor.
Jag räddar från spöken som kommer om natten, jag vänder din kudde och hämtar dig vatten.
Snart springer du lätt på smidiga ben. Och kroppen blir knotig som förr var så len.
Du pratar och skrattar och sjunger och gråter. Jag tröstar, förmanar och lyssnar, förlåter.
Du frågar om livet och allt runt omkring. Jag svara på allt och ingenting.
Du börjar i skolan med ryggsäck och allt. Och vantar och mössa ifall det blir kallt.
Jag står där vid fönstret och ser hur du går. Jag ler fast i ögonen skymtar en tår.
Vart tog de vägen de år som försvann. Vad stor du har blivit vad mkt du kan.
Snart blir du förälskad och kinderna glöder. Och sen blir du sviken och hjärtat de blöder.
Jag tröstar och lyssnar och minns alltför väl. Hur sårbar man är i hjärta och själ.
Snart flyttar du ut, strax lämnar du mig. Och livet går på fast nu utan dig.
Vi träffas ibland du gör som besök, Du sitter som förr vid mitt bord i mitt kök.
Får nybakta bullar och dricker choklad, De minnena värmer , de gör mig så glad.
Och nu har du gift dig, har egen familj. Och jag har små barnbarn som jag tittar till.
Fast pannan den rynkas och håret blir grått. Så minns jag med glädje åren som gått.
Jag tackar för lånet för stort och för smått. Du är den vackraste gåva jag fått.


:(

Min lilla prinsessa är sjuk, 38.9 i feber och jättehängig... Känner mig faktiskt lite orolig då hon aldrig haft så hög feber förut och naturligtvis så jobbar Morgan dubbelt just idag...
Pratade med BVC och där sa de att det i regel inte är någon fara och att det är väldigt vanligt att småbarn får hög feber. Men men hönsmamma som man är så gör det ont i mammahjärtat i alla fall oavsett hur många ggr man får höra att det inte är någon fara.
Stackars mammas älskling!

Jag HATAR

den nya Ö&B reklamen, finns det någonting värre än att höra karljäveln säga "nej det vart priceless" Jag funderar starkt på att sluta och handla där bara för att jag stör mig så förbannat på reklamen...
Hur kan man komma på något så urbota fånigt??
Jag bara undrar??

mobilblogg jätteglad tjej

-7cfb1ee905aa4735f80bb7e8503584e.png

mobilblogg jätteglad tjej


Sorgligt

En liten flicka springer runt sin mamma och säger;
- Mamma, gissa vad, gissa vad!
Mamman blir lätt irriterad och säger;
-Nej, jag orkar inte gissa, gå in på ditt rum.
Det blir tyst en stund och flickan säger; -okej.
Hon går in på sitt rum, men kommer ut en timme senare och säger;
-Mamma, gissa vad, gissa vad!
Mamman blir mer irriterad och säger;
-Nej, jag vill inte gissa. Gå ut och lek.
"Visst" säger flickan med besviken röst. Hon går ut och leker på gatan.
Hon hoppar hopprep och hennes mörk bruna glänsande hår leker i vinden.
Men flickan varken hör eller ser bilen som kommer körande.
Hon blir påkörd med bara ett brak.
Mamman kommer ut och får se sin lilla flicka full av blod.
Flickan säger -mamma gissa vad, gissa vad!
Mamman ser på henne med tårar i ögonen och säger;
-Nej, jag kan inte gissa vad.
Flickan tar sitt sista andetag och säger;
-Jag älskar dig, mamma.


Onsdag

Amelia slog upp sina blå klockan 06.40 i morse och hade inte en tanke på att somna om, så det var ju bara att se glad ut och kliva upp ur den underbart sköna sängen. Måste säga att jag är skitrött på mornarna, orkar knappt öppna ögonen.
Lekte och kikade lite på TV tills Morgan kom hem vid 9 då somnade hela familjen på soffan och vaknade inte förrän kl 11, superskönt.
Fick besök mitt på dagen av Jossan, Wilma och Cajsa, det var skitkul då jag träffar Jossan alldeles för sällan.
Ja sen har det väl inte hänt så mycket mer, vi har ätit middag, Morgan har klippt gräset och jag har tvättat lite så nu kan vi med gott samvete se fram emot en myskväll i soffan, i alla fall tills Morgan börjar att jobba :(
Ja det var vår dag, en helt vanlig vardag!

Kramizz

(Uppenbarligen funkade det att mobilblogga i går i alla fall då förra inlägget är ett mobilbloggs inlägg)

mammas hjärta

0408d770e790dc39155169bb64feedc3.png

mammas hjärta


OM???

Det "ploppar" upp en attans massa likadana bilder på bloggen snart så är det jag som förbrilt försöker att få till mobilblogg funktionen, den verkar inte funka som den ska...
Blogg.se fuckar sig lite väl ofta när det gäller uppladdning av inlägg, bilder mm
Fucking irriterande!!!!

Varför?

Funkar inte det att blogga från mobilen??? Det gick ju tokbra igår!! Måste testa igen och se vad som händer...

Idag

Har varit bort till mamma och fikat lite på förmiddagen, hon ringde och bjöd bort oss då hon var sugen på att gosa med Amelia...
Kom hem för liten stund sedan, tänkte krypa upp i soffhörnet och bara vara resten av dagen, känner mig trött och frusen och har ingen lust att göra någonting över huvudtaget, tråkig dag idag!

Kramizz


Testar att Blogga från mobilen, ho

0-6711a1731908cbdb9fb69ed66bb3c07a.png

Testar att Blogga från mobilen, hoppas att det funkar!


Utan titel

3a9e1867a52e1f8994316d2e6a2b68d5.png


Morgonbloggande

är det dåligt av, trött tröttare tröttast!!! Återkommer när jag piggnat till

Kramizz

Ja vad säger man!? Han är bara så jävla bra!!!


(Bild från aftonbladet)

Det bästaste jag har ♥


Hjälper pappa med disken!!


Badar


Badar med pappa


Myser med ponnyn

.

Borde hoppa in i duschen och göra mig i ordning för marknad i spöregnet! Synd att det inte kan vara fin väder när det för en gångs skull händer något i den här stan!

Jaja, bara och bita ihop och gilla läget för jag måste verkligen åka dit då det tryter på strumpfronten :) Måste ha mina årliga strumpor...

Kramizz

Bloggar på jobbet!

Ja jag vet att man inte får blogga på jobbet, men visst är det lite spännade att göra förbjudna saker :) HAHA!
Nej, fy faan vad det är tråkigt här, vill bara härifrån nu, hem till min Amelia! Mammas hjärtegull!


Nej ska ta och hjälpa Madde med ett korsord!

Kramizz

Proppmättare än proppmätt :)

Tacos till middag och jag har hamnat i en ofrivillig paltkoma! Att man inte lär sig att sluta äta när man är mätt, inte konstigt att man ser ut som en badboll!!

Lyckades lura med mig Morgan till birsta idag, hittade inte så myckat att shoppa men ett linne till mig och en leksak till Amelia vart det i alla fall. Tänkte sätta mig och glo lite på
pippilotta för att se om jag hittar några kläder till lillan.

Ha det bra

Kramizz

(Ha det så bra Sara och Suss m fam, flyg lugnt!!)

God dag

Tog sovmorgon i dag, ruskigt skönt att känna sig utvilad! Behövde verkligen sova ut för att kunna fungera som en normal människa.
Den här veckan har tagit knäcken på mig, inte minst min traumatiska upplevelse i skogen då jag naturligtvis lyckades få syn på en huggorm, alltså hur stor är chansen? De flesta människor som jag känner har aldrig sett en orm i det vilda och jag som är så sjukligt rädd hinner inte vara i skogen i mer än 30 min innan det ligger en ormjävel framför fötterna på mig och det slår aldrig fel heller, jag ser minst en orm varje sommar, och paniken är den samma år efter år....
Ja har i alla fall försökt att komma över den upplevelsen eftersom att jag borde plocka lite mer blåbär, men det är inte det lättaste..

Nu tänkte jag försöka övertala min sambo om att vi ska ta en sväng till Birsta, där borde det i alla fall vara ormfritt men eftersom att jag är med så skulle det inte förvåna mig om det ligger en inne på HM.

Kramizz

Nyss hemkommen

från en inte allt för skoj shoppingtur på Willys, jag kan inte fatta att varje gång man handlat mat så känns det som att man slängt pengarna i sjön..  Det är mycket mer tillfredsställande att köpa andra saker, typ kläder till Amelia :)

Ska ta mig i kragen att fixa lite middag nu, bättre sent än aldrig!

Kramizz

:(

Vaknade nu för en liten stund sedan och kan inte öppna mitt vänstra öga, ögoninflammation! Allvarligt, jag är ju vuxen! Ögoninflammation hade man som barn....
Jaja, hoppas bara att skiten försvinner snart så jag slipper se ut som att jag är packad då ögat är snett och inte går att öppna riktigt!

Kramizz

Dödsstraff kanske??

Hittade detta på Aftonbladet, men helt allvarligt, finns det straff nog för sådana människor????


I brist på annat


HIttade denna hos Angelica, så i brist på annat så....




1. Vilken svordom använder du mest?

Rackarns ( om det nu är en svordom??)

2. Äger du en iPod?
Nej
3. Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Väckarklocka? Jag har en 7 mån bebis!

4. Hur många resväskor äger du?
En.

5. Använder du flip-floppar?
Så klart!

6. Var köper du dina matvaror ifrån ?
ICA Matfors eller Willys

7. Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Inte med på bild i alla fall.

8. Vilken var den senaste filmen du såg?
Beck- Sista vittnet

9. Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en kompis ?
Spelar ingen roll.

10.Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
En bil

11. Har någon någonsin kallat dig lat?
Jag vet inte

12. Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Öh, nej, jag läser mig till sömns

13. Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
Nå blandat svenskt skit

14. Vilken är världens bästa artist just nu?
Guns N roses är bäst och kommer alltid att vara

15. Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD?
Japp, men jag tänker inte skriva vad här...

16. När var senast någon stötte på dig?
Haha, en utlänning stötte på mig förra veckan

17. Vad åt du till middag senast?
Korv och Strips

18 Använder du luvtröjor?
Ja, rätt ofta faktiskt

19. Kan du vissla?
Nja, det är lite si och så med det!

20. Vem var den senaste som ringde dig?
Mamma

21. Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
Nåt som inte snurrar

22. Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Klart att de gör, det finns allt för många som inte har nåt liv

23. Vilket riktnummer befinner du dig i?
060

24. Tittade du på tecknat när du var liten?
Japp

25. Hur stort är ditt närmaste köpcentrum?
Stort

26. Hur många syskon har du?
Två

27. Är du blyg inför det motsatta könet?
Nja

28. Vilken film kan du alla replikerna till?
Dirty dancing

29. Äger du några popband t-shirts?
Haha, nej

30. När flög du senast?
Några år sedan

31. Hur många stolar står kring ditt köksbord?
Fyra.

32. Läser du för skojs skull?
Mm

33. Pratar du några andra språk?
Pratar och pratar, jag kan göra mig förstådd på engelska i alla fall

34. Diskar du din egen disk?
Ja Om inte morgan gör det
36. Har du en stationär dator eller en laptop?
VI har både och

37. Försöker du alltid lära dig nya saker?
Ja

38. Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?
Ja det vill jag alltid
39. Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Det är trevligt, men inget måste

40. Kan du kasta macka?
Ja, jag kunde i alla fall när jag var yngre

41. Har du någonsin varit på Jamaica?
Nej.

42. Vad har du med dig in på bion?
Godis och Läsk

43. Vem var din favoritlärare och varför?
Favoritlärare?? Finns det såna??

44. Har du dejtat någon av en annan religion?
Nope

45. Vad har du för väder?
Sol

46. Har du en blogg?
ÖH? 

47. Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
Rast ;)

48. Gillar du att flyga?
Nej, inte speciellt

49. Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Ärlighet.

50. När sov du senast på golvet?
Ingen aning

51. Vilken är din favoritdrink?
Vodka lime

52. Gillar du din boendesituation?
Ja

53. Vilken är din mammas hemstad?
Sundsvall.

54. Din pappas hemstad?
Sundsvall.

55. Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
Många

56. Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Nä det kan jag inte påstå

57. Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?
JA

58. Vilken är din favoritfrukt?
Banan

59. Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Nej. Men jag borde

60. Hur gammal blir du nästa födelsedag?
28

61. Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Japp

62. Tror du på liv på andra planeter?
Ja.

63. Vem var den senaste personen som gjorde dig arg?
Kommer inte ihåg, men något säger mig att det var Morgan :)

64. Tror du att Gud är man eller kvinna?
God is a Girl

65. Vad var det senaste du åt?
Middag

66. Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?
Motsatta

67. Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Ingen aning

68. Gillar du senap?
ja

69. Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Men åhhh

70. Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Det skulle vara skoj
71. Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
Magica de Häx

72. Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall?
Nej

73. Tycker du om att krama folk?
JA men bara de jag känner

74. Skulle du säga att du är trendig?

72. Äger du en digitalkamera?
Ja.

73. Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Se fråga 71

74. Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Ja!

75. Vilka böcker, om några har fått dig att gråta?
Kommer inte ihåg

76. Tycker du att du är attraktiv?
Klart att jag är, har ju hängtissar och bebismage :)

77. Vad är du allergisk mot?
Dumma människor
78. Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Borde jag det?
.79. Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Don't know

80. Har du haft sex någon gång?
Nej, det är jag och jungfru Maria :)


Men vilken värme...

håller fullkomligen på att flyta bort, jag vet att man inte ska klaga men är det inte lite väl varmt idag??
Tänkte ta med mig Amelia och traska bort på Sörforsvallen och kika på  Thom när han spelar fotboll, lucksta skulle tydligen möta söråker ikväll så det är väl bara att se fram rmot en säker lucksta seger ;) alltid roligt att se...

Ska försöka mig på att gissa matchresultatet och vilka som gör målen...


6-1 till Lucksta, Robban gör 3 mål, Finnen gör 1 , Jimmie gör 1 och Gurra 1 mål
Jaja vi får se hur det går :)

Kramizz



Kan inte fatta

att det ska vara så jävla svårt att ta sig tid att blogga lite...
Orkar verkligen inte sätta mig ner och skriva ner mina tankar och funderingar, varja kväll när vi går och lägger oss så kommer jag på en himla massa bra saker att blogga om men när jag vaknar på morgonen är det som bortblåst!

Morgan har jobbat jättemycket den senaste tiden så dagarna går åt till att vara mamma på 200%, det blir liksom inte så mycket tid över för att fundera ut något skojigt att skriva om, hoppas att jag får tillbaka motivationen att blogga annars är det kanske lika bra att lägga ner bloggen för att kanske börja om när lusten kommer tillbaka!

Vi får se!

Kramizz

RSS 2.0