Tjoho det börjar lika något här ute...

Nu sjutton tror jag snart att allt är krattat, en massa ogräs och tistlar är borta och det ligger inte lika mycket sten på gräsmattan längre, mycket tack vare att Emma har varit helt underbar och hjälpt mig en massa, nu kan man ju åka på majbrasan med gott samvete i alla fall. Är bjuden på middag hor Morgans föräldrar, skulle tydligen bli grillning, ärets första, alltid lika gott!

Fick tyvärr ringa på jobbet och säga att jag inte kunde vara med på Vårruset i år, känns jättetrist att inte vara med eftersom det har blivit lite av en tradition nu, hoppas bara att det löser sig så jag i alla fall kan fara dit och fika en sväng efter loppet. man saknar ju alla nu när man inte jobbar på dagarna...

Jag har verklgen inte tid med det här längre då farfar skulle hämta oss om en timme och jag har inte ens duschat... Måste nog sno mig på nu!!!

Ha en trevlig valborgsmässoafton

Kramizz


Hur ska man

hinna blogga när det är strålande sol ute och man har en bebis som tycker att det är attans så roligt att vara vaken hela kvällarna?? Skulle behöva fler timmar på dygnet...

Amelia har varit jättegnällig och kinkig två dagar irad nu så idag tog jag mig iväg och köpte alvedon till henne då jag är ganska säker på att det är tänderna som spökar. Gav henne en dos vid sex ikväll och hon vart som ett helt annat barn, glad och pigg som hon brukar vara, skönt att hon slipper ha ont i alla fall. Kan ju bara tänka mig hur ont det gör när tänderna ska igenom tandköttet, usch och fy!!

Förhoppningsvis hinner jag sätta mig en stund i morron och lägga ut lite bilder från veckans krattande och fixande ute på gården. Så på återseende....

Kramizz

Morgon

Vaken, pigg och alert! Tog sovmorgon till kl 10 skönt. Synd bara att det är sånt skitväder ute, jag som tänkte plantera lite blommor i en kruka och ställa på bron, men man blir inte direlt sugen på att vara ute när det småregnar! Emma och Hugo är på väg upp och ska hälsa på så jag ska gå och koka lite kaffe.

Kramizz

Tacos

Hade turen att bli bjuden på middag hos Emma och Freddan idag, alltid trevligt att slippa äta ensam. Emma hade gjort tacos och till efterätt bjöds det på ananaspaj och kaffe. Supersmarrigt!! Sitter och väntar på att Morgan ska komma hem från jobbet, Amelia sover så jag känner mig rätt ensam nu, tror jag loggar in på blip så länge och ser om det finns någon som vill leka lite med mig!

Kramizz

Så jävla bra!!


Today

Idag har vi varit på vårmässan, attans vad mycket skit man kan tränga in under ett och samma tak. Det är inte mycket intressant som säljs där...
Passade i alla fall på att få mina smycken rengjorda, det gör jag varje år. Då behöver jag ju inte lägga ut 200 kr på en burk med ett  "magiskt" pulver, man får ju inte vara dum!!
Efter mässan vart det middag hos svärföräldrarna och nu ska jag svida om för att gå på kalas. Gisle fyller år idag så jag hoppas på lite tårta!

Kramizz


LOVE

Idag har vi fyra års dag!!
Älskar dig mitt hjärat


.

Det har blivit dåligt med bloggande nu i 2 dagar. Var på BVC igår  och fick en läkartid för allergi utredning den 6/5 allvarligt varför måste man vänta i två veckor med en sån sak, hon är ju bara tre månader och äter bara ersättning, kan ju inte vara så svårt att kolla vad det är hon är allergiskt emot eftersom det inte finns så många alternativ....
För dagbok nu över när hon äter och hur hon reagerar så jag har det svart på vitt när vi väl får träffa doktorn. Sen tycker jag att det är konstigt att man får så olika råd av de man pratar med. Barnläkaren sa att det är väldigt vanligt med mjölkallergi hos barn och att henens eksem skulle behandlas med en svag hydrokortisonkräm medans BVC-sköterskan säger att det är väldigt ovanligt med mjölkallergi hos barn och att man inte ska smörja med kortison utan bara med en mjukgörande salva. Dessutom sa läkaren att vi inte skulle testa olika sorters mat själva (utan allergiutredning) men BVC rekomenderade att testa en mjölkfri ersättning som vi skulle köpa själva! Vilka ska man tro på? Jag menar det är ju ett så pass litet barn så hon kan ju inte själv tala om hur hon mår eller hur det känns och man vill ju inte exprimentera i onödan. Jaja vi får väl vänta och se vad som händer, hoppas bara att hon inte blir sämre för verkar hon i alla fall inte ha ont i magen.

Kramizz

Just ja, vägde och mätte henne igår 6540g och 61cm lång, mammas stortjej!!!

Stackars mammas sessa

Stackars mammas liten är sjuk igen, men den här gången vet ingen vad det är för fel på henne.... Tillbringade hela kvällen igår på akuten och hela dagen idag i telefonen med BVC och telefonsvararen på barnsjukhuset.
Barnläkaren som vi träffade igår tippade på att hon har mjölkproteinallergi och ville att hon skulle utredas av barnsjukhuset eller BVC men BVC verkar inte så sugna på att utreda henne utan ville att jag skulle droppa mjölk på hennes kropp för att om det blir någon reaktion (?) och de svarar inte på barnkliniken...

Det som känns allra jävligast är ju att lillan får ont i magen efter varje måltid och ju längre tid det tar innan vi får hjälp desto fler ggr måste vi "plåga" henne med den mat vi har eftersom att barnläkaren avrådde oss starkt från att testa olika produkter själva... Skoja om moment 22!!

Jaja hoppas att BVC ringer snart så vi får någon rätsida på det hela!

Kramizz

Update: Fick en läkartid i morgon....


Mat

Idag bär det av till stan för inhandling av mat, alltid lika skoj att lägga en massa pengar på sånt som man verkligen behöver, eller inte! Tänk om jag skulle hitta glädjen i att stå på willys och fundera på vad man ska äta, då skulle jag vara världens lyckligaste! Tänk om man hade lite fler idéer när det gäller matlagning för som det är nu så går vi runt på köttfärs, korv, pasta ja det känns som att vi bara äter det...Tragiskt!

Är det någon som har några middags idéer så hör gärna av er!

Kramizz

Jag bor på landet........

     

.



Grattis på namnsdagen mammas älskling!!

PINSAMT!!!!

Så där ja då har man gjort bort sig i dag igen. Satt och lyssnade lite på lugna favoriter i morse och slängde i ett mail där jag önskade 3 favoriter, tänkte inte mer på det förrän nu när min telefon ringde (ett 08 nummer, trodde det var någon försäljare) så jag svarade och människan i luren säger "Hej Anna, Niklas från lugna favoriter du hade önskat 3 favoriter bla bla bla" Skoja om tunghäfta. Men han babblade på och det gick ju rätt bra tills han kom till vilka låtar jag önskat, tror ni att jag kommer ihåg det??!! Ohh vad pinsamt....
Förmodligen har jag ju roat någon...

Kramizz


:)

Det vart inte mycket bloggande idag, Har varit ute hela dagen, tog en promenad bort till Stefan och Victoria på förmiddagen och kom hem vid 4 Efter en hel dag ute är jag röd som en kräfta i ansiktet, attans vad solen tar den här årstiden, hoppas bara att det blir lite brunt kvar när det röda lagt sig så man får känna sig lite vårfräsch.

Bakade några scones till kvällsfika, supergott med nybakt med smör och ost och en kopp thé till...

Är så trött att ögonen går i kors nu. Sov så gott

Kramizz

Go morron

Go morron go morron tänk vad mycket bättre man mår när solen skiner!!
Vaknade vid halv 7 för första gången och kände mig ganka pigg men dum som man är så ligger man kvar i sängen för att gosa lite och vips har man sovit två timmar till och är dödstrött... Skumt det där!

Testade en ny sak igår. Amelia brukar somna i babysittern i soffan på kvällarna, så när vi går och lägger oss så byter vi på henne och ger henne mat, hon brukar sova sig igenom hela den proceduren.
Igår så gjorde vi som så att vi bytte på henne och gav henne käk innan hon somnade sen flyttade vi bara över henne till sin säng när vi gick och la oss och tro det eller ej men min lilla älskling sov från 22 igår kväll till 06.30 i morse och efter lite käk och en ren blöja så somnade hon om och sov två timmar till!!

Idag ska världens bästaste Marith komma hit och hälsa på, skönt med sällskap när Morgan jobbar.
Brorsan är gräsänkling i helgen då Emma åkt till Stockholm så han kanske tar med sig the hooligan och kommer upp en sväng han oxå.
Jag och Melan var där igår kväll (hos brorsan alltså) och skulle se på Så ska det låta, det vart inte så mycket av med det då Hugo tvärvägrade att sova, han skulle promt vara vaken fast att han var så trött att ögonen gick i kors.... Klart att det är besvärligt att sova när man har främmande av lillkusinen, faster, gudfar Rolle och Angelica!!

Nu ringde Marith och sa att hon var på väg så det är väl bäst att man slår på en panna kaffe!

Kramizz



Sugen

Känner mig sugen på att baka men jag vet inte vad, är sjukt sugen på knäck, kan man vara det i april? Har det som behövs för att koka en sats så det lutar åt att det blir det, muffins och negerbollar!
JAG ÄR HÄLSOSAMMAST PÅ JORDEN :)

Kramizz

Utveckling

Sitter och läser ganska mycket på familjeliv och andra föräldrasidor och jag kan inte sluta att störa mig på den eviga "tävlan" som finns mellan föräldrar när det gäller barnsutveckling. Är det så jäkla viktigt att få tänder tidigt, att kunna vända sig från mage-rygg och tvärtom när man är 3-4 månader?? Är de barn som lär sig gå vid 9 månader "bättre" än de barn som lär sig gå senare?

Enligt den bok som jag fick på BB så brukar barn upptäcka sina händer och börja greppa efter saker vid ca 2 månaders ålder, Amelia blir tre månader på söndag och ja hon har upptäckt sina händer men hon var inte riktigt hur de fungerar, det är mest lyckträffar när hon får tag på saker... Hon är alltså en månad "sen", ENLIGT VEM? Alla barn utvecklas ju i olika takt och det tar olika lång tid att lära sig saker precis som för oss vuxna.

Enligt min mening så kan man inte jämnföra barn i utvecklingsstadier, ja menar det löser ju sig förr eller senare. Om inte ditt barn går vid 18 månader så startar BVC en utredning, detta borde ju betyda att det är lika normalt att lära sig att gå vid 9-mån som vid 15-mån! Så snälla sluta upp att tävla och jämnföra och låt bebisarna vara bebisar så länge de behöver...

Natrurligtvis så måste man kunna prata om de "framsteg" ens barn gör, tex att nu har hon/han lärt sig detta, hon sa mamma för första gången etc
Jag som blivit mamma för första gången tycker ju att det är helt underbart varje gång Amelia gör någonting nytt och man ser att det händer saker varje dag. Men om hon är "tidig" eller "sen" det ger jag blanka faan i!!


Kramizz




NCIS

Nu har Morgan äntligen kommit hem från jobbet, så skönt att han är hemma. Kvällarna när han jobbar känns så otroligt långa. har precis ordnat lite inför att gå och lägga mig men först ska jag se NCIS och dergla lite över DiNozzo :)

Sov gott och dröm sött



www.fanpop.com

Hjärta


This is the color of my heart
om man ska tro Facebook

Fotboll...

Amelia sover och jag sitter vid datorn och dumsurfar lite. Skulle behöva ta mig ner på affären men det är så kallt ute så jag gruvar mig ett tag till...

Thom kom upp en sväng igår kväll för att kika på Arsenal - Villa Real, var faktiskt en rätt bra match även om jag inte tycker att fotboll på TV är skitkul särskilt inte så nära inpå hockeysäsongen när man verkligen ser vilken temposkillnad det är mellan de två sporterna. Som tur var vann Arsenal och är nu klara för semifinal mot Manchester United i Champions League. Kan nog bli rätt spännande!

Kramizz





.

Sov gott alla mina vänner!

.

Grymt tråkigt att äta middag själv.
Grymt tråkigt att Amelia sover.
Grymt tråkigt väder. 
Grymt tråkigt att Morgan jobbar.
Grymt tråkigt att sitta vid datorn.
Grymt dåliga program på TV'n.
Grymt trött.
Grymt ont i ryggen.

Hmm


Bättre

Oh shit skoja om sovmorgon. Morgan och Amelia väckte mig 11.05. Det var nog ganska välbehövligt att få sova ut då jag inte mått så superbra de senaste dagarna har varit väldigt trött och haft extremt ont i ryggen, nu är jag i alla fall utvilad och ryggen känns lite bättre (jag tog mig upp ur sängen själv i morse).
Funderar på om jag ska ta och baka negerbollar (ja det heter så) för Emma skulle komma hit och dricka kaffe och jag har inget att bjuppa på,

'
Dagens gladskit!

Kramizz

Av Amelia:

Vaknade i morse och var superhungrig. jag kan inte fatta att mamma är så seg på morgonen jag får tjata och tjata innan hon fattar att hon ska kliva upp och fixa lite käk åt mig. Efter lite käk och en ny blöja tyckte jag att det var dags att kliva upp, det tyckte inte mamma så jag gjorde som hon sa och sov en stund till. Klockan halv 9 fick jag nog och väckte mamma igen den här gången gick hon med på att kliva upp så efter en ny blöja fick jag lite frukost framför tv'n. Supermysigt. Bara en liten stund efter frukosten fick jag jätteont i magen och vart tvingad att göra 2:an. Eftersom att mamma har så bra luktsinne så bytte hon på mig på en gång och sen var det dags för att få kläder, naturligtvis valde mamma en sån där hemsk body som man måste dra över huvudet, usch och fy, men vill man vara fin får man lida pin.

Sen gick vi ut och tog en promenad och jag somnade innan vi hunnit lämna gården, det är ju så mysigt att ligga i vagnen. När jag sovit några timmar slog hungern till igen och jag fick lite lunch. Eftersom att det var så fint väder ute så tyckte mamma att vi skulle gå ut igen den här gången sa hon att jag skulle få testa sittvagnen, jag var lite skeptisk i början men när vi väl kom ut och jag upptäckte hur mycket det fanns att titta på så vart jag supernöjd. Medan jag och mamma var ute så kom pappa hem från jobbet, det är alltid lika roligt när han kommer hem för då vet jag att det blir bus...

Nu ska jag ta och vila en liten stund så jag orkar vara vaken och titta på TV med mamma och pappa ikväll!!

Kram från Amelia

Vår.

Har varit ute hela dagen,inte så mycket sol men det var skönt ändå. När Amelia somnat gick jag in och hämtade kameran för att föreviga lite vårtecken!



Blommor på G?


Tussilago


Det smälter.


Attans moln


Smutsiga gummisar...


Utsikt över sjön


Nora i vårleran.





Bort alla dumma moln

Hoppas solen orkar tränga bort molnen så jag kan ta min stol och sätta mig vid husväggen och bara vara! Orkar inte göra mer än så idag... Helst av allt skulle jag vilja ligga på en sandstrand i något tropiskt land med en paraplydrink i handen men jag nöjer mig med en kopp kaffe och lerpölen här utanför så länge!

Kramizz

Tänk vad roligt det är när man kommer på att man kan använda händerna för att greppa saker!







Påsksmällen...

Har tillbringat hela dagen i Nolbybacken för att titta på den tredje deltävlingen i påsksmällen, en salomtävling men både sverige eliten och några utländska åkare. Var väl inte superroligt men Morgan träffade i alla fall några gamla salompolare och det är ju alltid skönt att vara ute när det är fint väder så det gick ingen större nöd på mig...

    



Hmm

Lördagkväll, grått tråkigt och trist. vart i hela fridens namn och dagar är solen som utlovades i helgen? Inte här i alla fall! vart just inte sotis när jag pratade med mamma imorse hon satt i salombacken i Åre och solade där var det 10 grader varmt i skuggan, strålande sol och klarblå himmel. Usch vad orättvist!

Var till birsta en sväng förut idag och när vi kommer hem så står en av kossorna och äter på våran syren buske, Morgan som är livrädd för kor parkerade bilen tog med sig Amelia och sprang in i huset för att kossan inte skulle attackera dem själv hoppade jag i stövlarna och gick för att försöka locka tillbaka henne in i hagen. Kelsjuk som hon är kom hon emot mig i full galopp och jag måste erkänna att man är inte alltför kaxig när det kommer ett sånt stort djur i mot en i full fart så jag flaxade lite med armarna och gjorde mig "stor" för att få henne att stanna och det funkade kanonbra för hon stannade upp och höll sig på behörigt avstånd resten av promenaden tillbaka till hagen. När jag kom in sen så skulle jag breätta för Morgan hur det gått till och konversationen gick typ så här:

J- Hon kom emot mig i full fart så jag gjorde mig stor för att hon skulle stanna.
M- Hur gjorde du då? Vände du arslet till?

Hmm lika gullig nästan jämt!

Kramizz på er

Påskafton

Orkade inte blogga något igår kväll. Var helt knäckt efter middagen hos Morgans föräldrar, paltkoma hela kvällen. kom hem 3 minuter i åtta igår det var bara på håret att jag hann göra det jag skulle innan Så ska det låta började.
Älskar fredagskvällar först Så ska det låta och sen Singing Bee och min vecka är räddad :) 

Har inte blivit så mycket filmtittande för oss de senaste månaderna så vi har missat typ alla filmer som gjorts de senaste året känns det som, hur som helst så var Morgan på Videoteket eller Hemmakväll och hyrde 3 filmer häromkvällen han fick helt fria händer och tro det ellet ej men nu har vi sett 2 av dem och de var helt klockrena. Började med att se Felon en fängelseaction med Stephen Dorff och Val Kilmer och fortsatte sen med Pineapple Express en helt sinnessjuk komedi om en haschrökare som blir vittne till ett mord på en knarkkung och måste fly tillsammans med sin förvirrade langare. Hoppas bara att den tredje filmen Body Of Lies med Leo DiCaprio och Russel Crowe är lika bra som de andra två...

Kramizz





Långfredag

Förstå paniken när jag vaknade kl halv 10 och Amelia inte var i sängen. Hon har sovit hela natten i natt utan attt äta och Morgan hade tagit med henne ner när han klev upp vid halv åttta utan att jag märkt någonting. Jag brukat alltid vakna när Morgan kliver upp men inte idag, jag måste ha varit dödsstrött...

Är bjuden på påskmiddag till Morgans föräldrar idag, alltid trevligt att slippa fundera på vad man ska laga till middag.

Nu ska jag gå och sätta mig och glo på TV för att se om jag hittar något nytt att reta upp mig på :)

Kramizz

.

God Natt

Vi hörs i morron

Skönt..

Nu är hela huset påskstädat, all tvätt är tvättad, golven är dammsugna och torkade, diskmasinen är körd, urplockad och iplockad. Nu är det bara jag som måste påskstädas, charmig som jag är går jag omkring i ett nerspytt linne (tack Amelia) och ett par slitna mysbyxor, känner att jag luktar gammal gympasal. kanske borde ta en dusch och skona famijen mot min lukt....


.


Glad påsk!

Barnarbete

Eftersom att jag är mammaledig och inte har så mycket att göra på dagarna så ser jag gärna på TV som ni kanske märkt. Såg på nyheterna i morse (ja TV4 den här gången oxå) och där "varnade" de för att chokladen du har i ditt påskägg kan komma från kakaofält där barn arbetar... Naturligtvis fruktansvärt att utnyttja barn på det viset men frågan är ju om det är på den enskilde konsumentens ansvar att "stoppa" barnarbete? Borde det inte vara på tillverkarnas och leverantörernas ansvar att inte köpa in produkter och råvaraor från sådana ställen där det misstänks arbeta barn?
Så länge de stora tillverkara använder sig av sådana produkter så kommer barnarbetet att fortgå. Är det inte dags att världens I-länder tar tag i saken och inför sanktioner mot länder där denna grymma behandling av minderåriga förekommer? Nej utan regeringarna blundar och sen ger vi den enskilda konsumenten dåligt samvete för att han äter 3 hg choklad ur ett påskägg. Dags att vakna nu kanske?

Kramizz

Fullspäckad dag

Nu är Morgan Amelias pappa på riktigt, var på komunen i morse och skerv på faderskapspapper samt papper för gemensam vårdnad... Efter det gick vi till jobbet och drack en kopp kaffe med Anneli och Sara innan vi tog en kort sväng på stan. Sen vart det kaffe med farmor/svärmor innan vi åkte hem till landet.
När vi väl kom hem slängde jag på mig täckisar och skoterstövlar och gav mig ut för att plocka lite påskris och videkissar så nu är det lite  påsklikt här hemma oxå. Är inte så mycket för att pynta med en massa kycklingar och så men det komme väl när Amelia blir lite större så vi kan påskpyssla tillsammans.
Min lilla prinsessa fick sitt första påskägg igår av Mormor, ett jättefint rosa ägg med Nalle Puh på och i ägget låg ett litet silver halsband med ett tillhörande hänge föreställande ett hjärta och ett matchande armband, så fint!! Bilder på smyckena kommer senare.

Nu ska jag betapeta lite

Kramizz


Hemskt

Hittade en hemsk tråd på familjeliv, vet inte vem trådstartaren är/var men jag inte sluta gråta. usch vad livet är orättvist...

Vart tog våren vägen?

God dag alla glada, fy attans vilket tråkigt väder det är idag. Såg på väderlekrapporten häromdagen och där sa de att vi skulle få 8-10 grader varmt och sol idag!!! Hallå vart är solen och värmen?? Skulle så gärna vilja ta ut solstolen och sätta mig vid husväggen och läsa det senaste numret av veckans nu som kom igår. men det ser väl ut som att jag får ta med mig den en trappa upp till badkaret istället...

Ska i alla fall börja den här dagen med att bada Amelia för hon har ludd mellan tårna :)

Kramizz

.

Natti Natti
Sov så gott

Måndag

Så var det ny vecka igen, fattar inte att det går så fort. Veckorna bara springer iväg. Kan inte riktigt fatta att Amelia snart är tre månader...
Ikväll ska jag och Amelia åka till Marith en sväng, fick mersmak sen vi var där förra veckan så ikväll lämnar vi pappsen hemma för en tjejkväll igen. Mysigt mysigt!

Kramizz


Fruktsallad

Vad skulle man göra utan mamma, har precis kommit hem därifrån och är proppmätt efter att ha ätit fruksallad med vaniljvisp. Smaskens!
Tänkte att jag skulle ta en stund för mig själv framför datorn eftersom Amelia äntligen har somnat. Vissa dagar är det bara hopplöst att få henne att komma till ro och idag har det varit en sån dag. Tycker att det är jättemysigt när hon är vaken men blir det för många timmar i sträck så blir hon övertrött, ledsen och gnällig och det är inte fullt lika mysigt!
Så nu ska jag bara vara en liten stund.

Kramizz

Tankar?

Kan inte låta bli att fundera över reklamen för röda fjädern på tv där de målar upp beroenden som sjukdomar och kallar alla missbruk för beroende sjukdomar. Jag har svårt att se det som sjukdomar eftersom ett beroende är någonting du själv mer eller mindre valt.

Jag är nikotinberoende men jag har svårt att kalla mig för sjuk av den anledningen att när jag på högstadiet tog min första cigarett var fullt medveten om riskerna och att det var beroendeframkallande, visst skulle jag få göra valet idag så hade jag aldrig börjat röka, men nej, jag var inte sjuk snarare dum i huvudet....
Samma sak borde väl i dagens läge gälla både narkotika och alkohol. Med den informationen man får i skola och i media så är det väl svårt att missa att droger och alkohol är farliga och starkt beroendeframkallande? Eller? Är man så pass vuxen att man som tonåring kan skaffa sig droger eller alkohol kan man väl inte vara dummare än att man vet om riskerna?

Naturligtvis finns det alltid undantag som bekräftar regeln, är man ett maskrosbarn men trasiga hemförhållanden är det naturligtvis inte alltid lätt att klara sig senare i livet utan att hellre göra som föräldrarna att ta sin tillflykt till berusningsmedel.
Men de flesta missbrukare (eller föredetta missbrukare) jag känner har inte den bakgrunden, utan de kommer från bra och trygga familjer där deras missbruk börjat med ren nyfikenhet... Så jag undrar när övergick den nyfikenheten till en sjukdom?

Rätta mig gärna om jag har fel!

Kramizz

Till Amelia

Jag känner dig, jag känner dig så väl.
Dina fasor, dina våndor finns också i min själ.
Du är mitt kött och blod.
Det bär ett dyrbart namn, det är min kärlek utan villkor.
Jag gör vad jag kan.
Så stor och stark på dagen, men så liten mitt i natten,
när ingen ser, när ingen vet, kommer gråten mitt i skrattet.

Fem fingrar ska skydda dig.
Ett är månen, ett är solen, ett är polstjärnan bakom molnen.
Ett är hopp och ett är tro.
Handens fem fingrar vaggar dig till ro.

Stort är mörkret nu.
Månen är itu,
men det är natten som gör dagen ljus och mitt ljus är du.
På denna jorderund,
finns här ingen annan som kan ge mig sån förtvivlan?
Och som är lika sann.
Du blir rädd för dina skuggor,
alla hot som aldrig når dig.
jag ska sjunga dig ett löfte,
och jag vet att du förstår mig

(Peter LeMarc- Handens fem fingrar)


Lördag

Amelia tog sovmorgon idag, hur skönt som helst. Vaknade halv 10. Skoja om att skämma bort mamma.
Har haft främmande här på morgonkvisten, Mamma, Gisle och Freddan har varit här och druckit kaffe...
Tänkte ta mig ut en sväng vet bara inte vart jag ska gå, Morgan är på jobbet och det är inte så jätteroligt att gå ensam.
Kanske ska ta mig ner på affären i alla fall för att kolla om det finns något gott som man kan smaska i sig.

Kramizz


Proppis

Nu har jag sett på så ska det låta och ätit alldeles för mycket karra.... Kan inte komma ifrån att jag tycker att Thomas Järvheden är så bra dessutom är han inte allt för ful heller! Mm mums!

Kramizz

Haha

Tjolahoppsan, är man inte lätt övertalad så säg... Det har ringt två telefonförsäljare idag och jag har gått på bådas övertalningsknep. Den första ville skicka två rakhyvlar helt gratis så varför inte, jag tar väl de två jag får och sen säger jag upp skiten, var ju inget köptvång eller så. Den andra han ringde från telia och vill "skräddarsy" mitt befintliga kanalpaket och eftersom jag inte är intresserad av att ha några filmkanaler så fick han i alla fall sälja på mig viasat's sportkanaler dvs viasat sport, motor och fotboll. Ni ska tro att Morgan vart nå glad när jag ringde och sa att nu kan du se både Formel 1 och Moto GP igen...  Kanske inte så igenom tänkt från min sida men nu är det gjort!!

Kramizz

Regn

Känner mig som Darin och måste bara fråga Why does it rain? Vad hände med alla fina vårdagar och all sol som ska smälta bort snön? Måste nog trotsa naturen och ta mig ner till affären och handla lite småsaker och sen så ville mamma att jag skulle komma förbi och säga hej, eller jag och jag, det är inte så många som är intesserade av att träffa mig nu för tiden utan alla vill träffa Amelia....

Nu ska jag gå och pussa på min kille för han ska åka på jobbet!

Kramizz


Tjejkväll

Vart inte så mycket bloggande igår, hade fullt upp med annat. Har fortfarande svårt att fatta hur en sån liten människan som Amelia kan fixa så mycket tvätt till sin mamma. Tycker att jag tvättar och tvättar och tvättar och ändå tar det aldrig slut. Men jag tackar i alla fall gud för torktumlaren eftersom att jag hatar att hänga tvätt.

Idag ska jag och Amelia åka till Marith och bara mysa, vi ska ha en tjejkväll!! Är lite väl långt mellan gångerna som jag träffar Marith nu, hoppas att det kan bli lite oftare när Amelia blir lite äldre och när Marith har lite mindre att göra (hon pluggar och jobbar heltid samtidigt) för jag saknar henne jättemycket....

Nu ska jag studsa in i duschen

Kramizz



Vår

Har varit på en långpromenad med Mamma, Amelia and the dogs, helt sjukt varmt ute. Äntligen får man lite ordentliga vårkänslor...
Tänkte att jag skulle ge mig ut  lite innan solen går ner, skriver mer lite senare!

Kramizz


RSS 2.0